TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

BK Flagg - FBK Balkan 1-2 (0-1)
2017-02-11 16:49
På grund av en snötäckt plan på Kirsebergs IP så flyttades matchen till Rosengårds IP, på en riktigt fin matta. Måste skilja mycket i temperatur mellan Kirseberg och Rosengård... Höjdskillnad..?

Motståndaren startar matchen med mest bollinnehav, men kommer egentligen ingenstans. Vi är kanske lite stressade och vill framåt för snabbt i början när vi har bollen, men eftersom blir det bättre och bättre. Vi sätter vårat försvarsspel på ett bra sätt och efter 15-20 minuter börjar vi även vinna mycket boll. Dessa bollvinster leder till ett gäng kontringar där vi är farliga. En  bit in i första halvlek är det helt klart BK Flagg som är det starkaste laget då vi skapar flera farliga målchanser. Trots flera skott på mål tar motståndaren ologiskt nog ledningen med 1-0 efter en snabb kontring. Dock är första 45 minuterna en bra prestation från vår sida där jag är snudd på mer än nöjd, då motståndaren inte kommit någonstans (förutom deras mål) och vi skapat i princip det mesta under halvleken.

Den andra halvleken startar med att vi tar tag i taktpinnen och kort efter starten så gör vi 1-1 efter en tilltrasslad situation - Kevin Hörqvist som debuterade fick sudda ut sin målnolla direkt. Kul!
Min känsla var att vi nu skulle ta tag i detta kraftigt, då vi kändes som det vassaste laget sett över hela matchen. Dock visade det sig att det skulle bli en ganska oorganiserad andra halvlek från båda sidor med mycket omställningar, där motståndaren lyckas göra 2-1 på en jobbig hörna, touch-touch-touch--> in..

Sett till att vi aldrig spelat på full plan sedan november förra året så var detta en klart OK prestation, då motståndaren endast hade tre skott på mål och vi hade det femdubbla. Denna matchen var totalt nödvändig för oss, så vi vet var vi står. Många positiva besked, men också en del vi måste arbeta vidare med. Trots att vi har betydligt fler målchanser än motståndaren och har ett bra försvarsspel, i iaf 65-70 minuter, så avgörs dagens match i båda boxarna - där måste vi verkligen spetsa till det!
Ska sägas att FBK Balkan har många skickliga spelare som ställer bra frågor till oss, där vi tvingas vara påkopplade hela matchen.