TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

Malmö City FC - BK Flagg 4-1 (2-1)
2017-02-19 12:11
Om vi kände att vi förra helgen gjorde en bra prestation så var detta, iaf stora delar av matchen, precis tvärtom under lördagseftermiddagen. Det sista vi sa till varandra innan vi gick ut till matchen var att vi skulle vara påkopplade och aggressiva direkt vid start och sedan behålla den aggressiviteten. Efter 4 minuter i första halvleken gör motståndaren 1-0, till synes lite väl enkelt.. Två minuter senare skulle dock vår egen Henrik Ilmanen kvittera med ett kraftfullt och otroligt vackert distansskott, som såg ut att vara helt otagbart för motståndarens målvakt. Var detta en väckarklocka för oss?

Under de första 30 minuterna var vårt passningsspel under all kritik, istället för att passa till rött passade vi till vitt, i grova drag. Motståndarna utnyttjar givetvis detta och får tryck på oss, utan att egentligen skapa jättefarliga målchanser. En bit in i första gör motståndaren 2-1 på straff, sett till spelövertag klart rättvist.
Sista 15 minuter i 1:a spelar vi upp oss och kommer in i halvtid med en någorlunda känsla.
I halvtid pratar vi om att var och en måste höja sitt passningsspel, våga hålla upp vårt lag och inte fundera så mycket över motståndarens långa bollar som hela tiden kom samt att nu jäklar ska vi gasa!!
Men.. Återigen gör motståndaren mål efter 4 min in på halvleken! 3 av 4 mål som motståndaren gör kommer till via att vi just haft bollen, men slarvar bort den i farliga lägen.

Sista 30 minuterna är det iaf vi som trycker ned motståndaren rejält och vi skapar en 3-4 bra målchanser, dock utan resultat. Det här är en match som vi inte får glömma, för så här kan det se ut när många bra fotbollsspelare och ledare inte är i närheten av sin kapacitet.

Nu ser vi fram emot en spännande träningsvecka där vi ska fortsätta att utveckla vårt spel för att nästa vecka verkligen göra ett rejält försök mot GIF Nike!