TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

ÖT Smygehuk - BK Flagg 0-1 (0-0)
2017-04-09 09:15
Så efter ett halvårs förberedelser så skulle vi äntligen dra igång, platsen var Sveriges sydligaste udde!
Vi startar matchen precis så som vi vill och helt enligt matchplan. Första 30 minuter är imponerande starka av våra killar och de tar ett stryptag på matchen, vi är både aggressiva och välorganiserade över hela banan. Under den här perioden borde vi har gjort två mål, för vi skapade verkligen chanserna.
Istället kom ÖT tillbaka in i matchen sista 15 minuterna i halvleken och ställde fler frågor mot oss, men ingenting som skapade en farlig målchans mot oss. Vi har 6-0 i målchanser i halvtid.

Andra halvlek startar i princip lika fint som i första - vi tar tag i taktpinnen och skapar chanser. Efter en hörnvariant så bör vi ha straff efter en klar hands, vi bränner ett friläge och ett gäng andra halvchanser. Riktigt kul att se vår kraft och energi, där vi hela tiden hämtar kraft för att göra nya försök eller försvara.
Till slut kom det förlösande 1-0 målet där Johan löper i djupled och lobbar bollen förbi målvakten där vårt senaste nyförvärv dyker upp och knoppar in bollen - Fabian!

Sista 10 minuterna blir skakiga då vi drar på oss en utvisning, men vi reder ut det och vinner klart rättvist.
Sammanfattningsvis gör vi en bra match, men har fortfarande mycket att utveckla i vårt spel. Nu handlar det om att jobba stenhårt under veckan för att fortsatta utveckla vårt arbetssätt för att sedan göra ett ordentligt försök mot BK Höllviken, vilket kommer bli en jäkligt tuff match.

Vi tackar ÖT Smygehuk för en tuff och bra match & passar nu på att nollställa oss, nu ser vi fram emot en bra träningsvecka!

Målskytt, BK Flagg: Fabian Gustafsson.