TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

GIF Nike - BK Flagg 1-1 (1-1)
2017-05-06 19:53
Vi gästade under lördagen serieledarna GIF Nike, som inte hade släppt in något mål och vunnit samtliga matcher detta året, med andra ord en riktigt tuff match.

Första halvlek startar på bästa sätt, vi gör 1-0 direkt genom Fabbe som enkelt rundar motståndarens keeper efter ett misstag från densamme. Sedan var det ett ställningskrig där Nike hade mer boll och vi kontrade på dem. 1-1 kommer just innan paus på straff, inget att snacka om.

Trots en ganska jämn första halvlek var undertecknad inte alls nöjd med framför allt försvarsspelet, vi var inte lika framåtlutade som vi brukade vara. I andra har motståndaren mer boll, men vi får ett bättre grepp på dem ändå genom ett bättre försvarsspel. Vi håller dem oftare framför oss, vilket gör att det inte skapas så mkt chanser mot oss.

Trots att vi fått slita hårt under matchen är det ändå vi som studsar upp sista 15 och försöker mest och bäst, vilket är riktigt kul att se.

Det finns en anledning till att GIF Nike ledde serien inför denna matchen och att man hade 14-0 i målskillnad, man har ett riktigt bra lag som spelar en trevlig fotboll. Vi är, såsom matchen utvecklade sig, nöjda med vår pinne och all cred till alla hårt arbetande BK Flagg-spelare. Vi har haft en tuff vecka med stökiga förberedelser, men borrar stenhårt matchen igenom. Nya tag mot LB07 på lördag på Dalhems IP!