TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

NK Croatia - BK Flagg (1-1) 1-3
2017-05-29 11:25
Efter en resultatmässigt tung vecka gästade vi NK Croatia på Kroksbäcks IP. Strålande väder och en mycket fin plan gjorde så att vi inte kunde ha några ursäkter efter matchen.

Vi hade bra koll på motståndet och den matchbilden som blev var förväntad, vilket gjorde att vår matchplan föll väl ut sett till hela matchen. Hemmalaget hade ett lågt försvarsspel som under långa stunder gjorde det svårt för oss att skapa riktigt heta målchanser.
Dock så började matchen på bästa sätt då Suad knoppade in 1-0 till oss direkt, riktigt skönt! Efter det lät hemmalaget oss ha mycket boll medan de låg lågt och väntade på chanser att kontra på. Efter ca 20 min gör Croatia 1-1 på hörna, där vi måste sortera ut bättre. Den första halvleken bjöd inte på särskilt många fler farliga målchanser.

Inför matchen och i halvtid pratade vi om klyschan och den direkt otydliga termen - ha tålamod.. Vi är bra tränade och motståndarna kommer att spricka, det gäller bara att vi inte tappar metodiken och börja ta för många egna initiativ innan det sker. Detta löste vi mycket bra!!

I den andra halvleken får vi ett lite vassare passningsspel och ett bättre djupledsspel vilket skapar många målchanser. Vi gör 2-1 direkt i andra och några minuter senare även 3-1. Innan matchens slut hade vi kunnat göra 2-3 mål till utan att någon hade diskuterat det efteråt, vi har 12-1 i målchanser bara under andra halvlek.

Jag är oerhört stolt över att vårt lag studsar tillbaka efter ett par tunga resultat. Nu är vi på rätt väg igen, då vi framför allt vann gårdagens match på vår egen idé.

Nu ska vi använda veckan på att bli bättre!

Målskyttar, BK Flagg: Suad Mujkovic, Fabian Gustafsson och Andy Borg.