TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

LB07 - BK Flagg 1-0 (0-0)
2017-08-27 09:40
På ett soligt Bunkeflo IP gästade vi under lördagen serieledaren, ett motstånd som fortsatt är obesegrade.

Den första halvleken har hemmalaget lite mer boll än oss, men kommer inte riktigt någonstans. Vår matchplan att hålla dem på kanterna slog väl ut. Det skulle ta ungefär 20 minuter innan vi fick ett större mod med bollen, då hade serieledaren svårt att få tag på oss och vi kunde skapa 2-3 bra målchanser.

I halvtid pratade vi främst om att vi skulle vara noggranna med våra uppspel och inte ge motståndaren onödiga möjligheter till kontringar. Detta lyckades vi väl med. Vi är det lag som för matchen de sista 45 minuterna och skapar även här ett par riktigt bra chanser, som närmast en ribba.

Med ca 10-12 minuterna får LB en frispark som dem smäller in och sista delen av matchen får vi försöka forcera, dock utan resultat. Utöver en stolpträff i början av matchen skapar hemmalaget ingenting - när man vinner sådana här matcher vinner man serien.

Vi gör under lördagen (återigen) en riktigt stark prestation och jag är riktigt stolt och glad över att se hur hårt alla i BK Flagg jobbar. Småskavanker, trötthet osv spelade ingen roll, alla körde!
Vi har presterat så mycket bättre än vår poängskörd under hösten och om vi fortsätter jobba så här hårt så kommer vi få en riktigt fin avslutning på hösten.

Vi gratulerar hemmalaget till segern och siktar in oss på en ny träningsvecka, som ska bli årets bästa!