TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Åshöjden cup
vs
Bollklubben Flagg
Åshöjden cupvsBollklubben Flagg

  INFORMATION

Matchstart:lör 28 maj, 07:00
Plats:Bortamatch
Samling: Dalhem
Aktivitetsinfo: Sådär då  va det dax att ta sig ann ännu en fin fotbolls cup. Tiden som står (07) är preliminär då spelschemat inte kommit än. Så tiden kan ändras, men vi ställer upp med 3 lag så det lär va rätt tidigt vi samlas ovs på Dalhem.
Alla åker tillsammans och dom som inte har egen bil med sig får plats i någon kompis bil i laget, så dom åker till o från cupen med.

Detta är dagen innan vi har vår lagfest nere på Dalhem  så vill bara passa på o påminna er om sitt svara på kallsen om lagfest, den 20e börjar vi handla in och inkassera 100 kr för spelarna som KAN ( kan man inte betala men vill vara med ändå, så löser vi det) betala och vill medverka!

<< Tillbaka

 
 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben