TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

BK Flagg
1 - 3
Hyllie IK 3
BK Flagg1 - 3Hyllie IK 3

  INFORMATION

Matchstart:fre 28 augusti, 18:00
Plats:Dalhems IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 131213002
Samling:17:00
Aktivitetsinfo: Hemmamatch 05or, 11manna Gräsplan

1 av 2 05or matcher i helgen

Vi träffas 17.00 (och ingen minut senare) på Dalhem där ni får era Matchkläder och vi kör en taktikgenomgång med Henrik.

Det finns 3 matcher i helgen, en hel del av er har kallelser till flera matcher, det är bra om ni kan svara fort i era kallelser, så att jag kan planera.

Återigen, vänligen kom ihåg att få ett kallelse är ingen garanti för speltid i matchen. Jag försöker alltid att få med så många det går (16) och hittils har vi alltid använt alla.

Jag har ingen taktiskt info att ge angående Hyllie. Det jag förväntar mig av er som spelar är att ni kämpar för varandra, utgår alltid ifrån att det står 0-0 och gör det bästa ni kan på er position..och lite till. Hoppas att vi lyckats följa matchplanen denna gång.

Väl mött 17.00 på Dalhem
Friedo

<< Tillbaka

 
 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben