TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

U19 – Födda 2004 eller senare
Welcome to BK Flagg U19

Our mission is simple: to use every single minute on the grass as an opportunity to improve.

We are a small squad of 20 players and 2 coaches. Together we develop a clear football identity, and every week we try to build the individual with a clear picture of how to use your talents within a team. We win and lose together.

Attitude is king, we have no space for players who believe they have nothing left to learn. Basic respect is non-negotiable: turn up on time, listen to coaches, support your teammate in every moment. We try to give every player the confidence to want the ball, and our coaching aims to provide a toolbox for you to play enjoyable and competitive modern football.

The perfect player can enjoy scoring as much as assisting, as much as chasing an opponent to win the ball back. We must all remember that even Lionel Messi loses the ball, so we should never criticise or worry about that. It is our challenge to win it back together and collective defending is something that our players should learn to enjoy, because it is a big part of the road to success.

I look for the positive reaction in every single moment.

We’re also looking for leadership, who can be the coach on the field? Organise, motivate, support your team - never moan. If we can have courage with the ball, and create intensity in defensive moments, then there is much more success in the future of BK Flagg P2006.

Do those things, and there is plenty of space for creative players to express themselves on the pitch. There is no point playing if we are not having fun, and we work to be as competitive as possible within that goal.

BK Flagg P16 currently plays in P16 Sydvästra A, and enjoyed their first silverware with a third place finish in Landora Vintercup in April 2022

For new players, the best thing you can do is bring a positive head. I don’t need anybody to dribble past five players and chip the goalkeeper, I need guys who can fit into the squad and improve everybody around him. If you’re up for that challenge, and to help this team improve, then read on!
Kelvin
 
 
Är du intresserad av att spela med oss eller vill du hjälpa till som ledare?
 
Gör en intresseanmälan så här:
 
Gå in på "Medlemskap" i menyn på startsidan, eller gå in via länken: 
 
Scrolla ned en liten bit och fyll i formuläret. Sedan kallar vi till träning som ni svarar på via mail eller ännu hellre via den app som man kan ladda ned som heter "sportadmin medlemsapp".
 
Välkomna till BK Flagg!
Gothia Cup 2022
2022-07-22 11:56
Gothia 2022 Oskar (C) Branimir Danny Herrman (CoC) Hannes Sixten Walter Kelvin Lucas Eldin mellersta raden Malte Didrik, främmre raden Elias(u19) Osama James Henrik Godfred Reza

Fantastiskt insats, oavsett resultat. Frammåt och uppåt. Vi ses i träningen. Friedo

Första lagmötet i BK Flaggs klubbstuga
2020-02-14 08:58
Spelare och föräldrar samlades för att få mer information om planerna för laget.
Mycket har gjorts på kort tid och ännu mer pågår för fullt.
– Vi får se mycket av Malmös olika fritidsanläggningar, säger Friedolin Storz med ett leende.
Han och tekniske tränaren Henrik Karpinski har arbetat hårt med att hitta lediga träningstider under lagets start.
De har tränat i Kombihallen vid Malmö Stadion och på Malmö gamla ip. Klassiska fotbollsadresser i Malmö där Malmö FF och Rosengårds FC också tränar och spelar matcher.
Fram till och med "gräspremiären" på Dalhems ip kommer laget oftast att träna på Sorgenfri ip.
– Det har upplevts som lite långt. Både spelare och föräldrar har reagerat. Förhoppningsvis kan vi gå på gräset på Dalhem från mitten av mars, berättar Friedo.
På mötet tog man upp platsen för träningarna, men till slut enades man om att det bara är en månad kvar av "hemlöshet" och att laget kunde stå ut med att ta sig till Sorgenfri för de flesta träningarna.
Friedo berättade vidare om att de tre åldersgrupperna, -04, -05 och -06 ingår i något som Flagg just nu kallar för "högstadiet".
– Vi vill göra två saker samtidigt. Vi ska skapa en stark lagidentitet inom åldersgruppen samtidigt som vi ska ha stor vertikal rörlighet inom "högstadiet", säger Friedo.
Det innebär att det kommer att finnas tre lag. Ett för varje årskull, men det kommer att vara två träningsgrupper.
– Man kan säga att vi inledningsvis tränar med en grupp som har sin bas med 2006:or tisdag och torsdag och en annan grupp med bas av 2004:or måndag och onsdag. 2005:orna kommer att vara rörliga mellan de två grupperna. Spelarna är på mycket varierande utvecklingsnivåer och vi vill att alla ska få så bra chans som möjligt att utvecklas så mycket de kan utifrån var de befinner sig, säger Friedo.
Det här året är ett utvecklingsår för alla. Det kommer att finnas möjlighet att spela mycket fotboll i många olika konstellationer. Och det kommer också att bli många matcher. Genom seriespel och genom cuper.
Till seriespel har man anmält ett 04-lag i B-serie och ett 05-lag i C-serie. Laguttagningen baseras på träningsvilja och flit.
– Men kom ihåg hur prioriteringen ser ut: familj, skola och efter det fotboll, säger Friedo.
Han betonar att han vill ha träningsvilliga spelare på träningarna, men att han vill att spelarna prioriterar att ställa upp för sina familjer och sköta sin skola. Men det kräver respekt mot oss som tränar laget genom att man meddelar oss, säger Friedo.
– Vi ställer upp med vår tid och då förväntar jag mig att spelaren ställer upp med sin tid på ett fokuserat sätt, säger Friedo.
Redan på fredag den 28 februari kommer det nya 2006-laget i BK Flagg att spela sin första tävlingsmatch i en cup i Sjöbo.
– Jag vill ha så många föräldrar med mig som möjligt. Jag har lite dåliga erfarenheter från mindre orter. När man kommer med ett lag som vårt från Malmö och med en stor internationell blandning, så verkar det som att många retar sig på det och vill störa oss på olika sätt. Det är inte bara andra lags spelare, det är tyvärr föräldrar och ledare också. Men tillsammans med många föräldrar så tycker jag att det känns bättre. Jag uppskattar verkligen om många vuxna följer med och stöttar oss, säger Friedo.
Och när det är match så behöver man ju matchkläder.
Friedo har letat i skrymslen och vrår. Och visst har laget matchkläder till sin första match, men de är lite daterade.
– Just nu arbetar vi med hur vi ska hitta sponsorer för att kunna beställa snygga och ändamålsenliga kläder som visar att vi är ett lag från 2020 och inte 1994, säger Friedo med ett snett leende. Har ni kontakter med något företag som vill hjälpa oss så är det mycket välkommet. De får sin logga på tröjorna och eventuellt kan vi också erbjuda någon ytterligare exponering.
Återigen, det här är ett år av hårt och roligt arbete för spelarna att utveckla sin fotboll och ledare tillsammans med föräldrar att bygga laget och ge spelarna möjlighet att uppleva mycket roliga saker och växa som spelare och individer.
BK Flagg kommer att se till så att laget får spela cuper och åka på ett läger.
– Utöver cupen i Sjöbo och seriespelet så kommer vi att ha tre lag i Eskilscupen i Helsingborg (som går i månadsskiftet juli-augusti), ett för varje årskull och vi vill också vara med i ytterligare en cup i slutet av sommaren. Närmast till hands är Team Sportia Cup i Ystad, säger Friedo.
I höstas åkte dåvarande P7 på ett läger i Hästveda, Barnens by. Det kommer det laget även att göra i år och hoppas att fler Flagg-lag följer med. Flagg har byggt upp ett samarbete med de lokala lagen Hästveda IF och Farstorps Goif. Det går så klart att bredda det och hitta andra lag i närheten, till exempel i Hässleholm.
Det är mycket enkelt, men en billig lösning som ändå ger allt man kan önska sig av ett läger.
P14 ska fundera på om de också vill göra samma sak i vår. Det gäller i så fall 25–26 april.
På sikt vill Friedo Storz och Henrik Karpinski hitta ett samarbete med någon klubb i norra Tyskland, kanske på Rügen dit vi varje år tar lagen från "högstadiet" för att träna och spela matcher mot lokala lag.
BK Flaggs årsmöte kommer att hållas 17 mars och då kommer en viktig motion att läggas om att ungdomssektionen ska ha en egen budget som skapar möjlighet att bättre planera verksamheten och veta vilka pengar man har att röra sig med. Gå på årsmötet och rösta för att motionen går igenom!
För att lagen i ungdomssektionen ska få lite extra pengar att röra sig med kommer vi att arrangera en "Sportprylsloppis" två gånger per år. Det första tillfället på våren, söndag 5 april och på Backanatten som troligtvis hålls 14 november i år. Pengarna går till ungdomsverksamheten.
Den 5 april kommer också förhoppningsvis vara den första "Flagg-dagen" i en som vi tror lång tradition.
Flagg-dagen kommer vara en manifestation av klubben där vi visar upp all verksamhet samt har en intern cup där vi spelar med fadderlag. Fadderlagen består av 1 spelare från varje lag som vi har: en seniorspelare, en juniorspelare, en spelare från P16, en från P15, en från P14 … ned till en spelare från P7. Fadderlagen kommer förhoppningsvis ge en större klubbkänsla där alla lär känna varandra bättre över laggränserna.
På Backanatten planerar vi också att ha en gruscup där vi bjuder in lag från P8–P16 att spela 5-manna från tidig morgon till sen eftermiddag. På kvällen in mot natten kommer vi att öppna för att "kompisgäng" får spela, vi har elljus. Vi låter det kosta 500 kr per lag och så grillar vi och säljer från kiosk allt vad vi orkar. Pengarna ska gå till ungdomsverksamheten.
Om till exempel P14 vill tjäna helt egna pengar på annat sätt så står det laget fritt att göra så.
Hoppas att P14 och P15 känner sig varmt välkomna till BK Flagg.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Flagg, 09/04 16:50 
BK Flagg, 23/02 10:31 
BK Flagg, 19/01 08:56 
BK Flagg, 04/05 11:57 
BK Flagg, 23/04 12:50 
BK Flagg, 22/04 16:01 
 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben