BK Flagg´s Webb butik i samarbete med Action och Trend
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till P15s lagsida

Vi är ett lag på ca 15 st killar som tycker om att träffas för att träna och spela fotboll. Vi vill gärna att fler kommer och provar med oss, ålder 14-16 år. 

Vi tränar på gräs på Dalhems IP Måndag o Onsdag kl. 17-18,30 (Samling 16,45). Tiderna kan bli ändrade!

Vi strävar efter att skapa en positiv och lärorik miljö, där man ständigt utvecklas på planen och utanför.

Verkar det intressant? 

Tag kontakt med Henrik Karpinski via 0723137417 eller henrikkarpinski@hotmail.com 

Utdrag ur tävlingsbestämmelser
2019-04-12 15:44
Hela tävlingsbestämmelser finns under dokument på startsidan
Träning på Dalhems IP IP
2018-11-05 11:35

Måndagar                    

                17:00 - 18:30

Onsdagar                    

                17:00 - 18:30

FOTBOLLS - FEST
2018-07-06 15:14

Vi bjuder in hela familjen, vänner, bekanta, medlemmar FOTBOLLS - FEST

SVERIGE - ENGLAND LÖRDAG KL 14.00 (matchstart 16.00)

HISTORISKA ÖGONBLICK SKA UPPLEVAS TILLSAMMANS MED ANDRA DÅ FÖRSTÄRKS KÄNSLAN AV DELAKTIGHET OCH GEMENSKAP.

Istället för att sitta hemma i soffan och uppleva matchen erbjuder BK Flagg möjligheten att öka på din känsla av gemenskap, delaktighet och "VI" känsla genom att uppleva fotbollsfestens gemenskap med oss.

Vi har grillen igång för er, ta med er egen mat & dryck och kom ner till klubben så ser vi kvartsfinalen tillsammans. För er som inte tycker om fotboll går det utmärkt att ha en picknick och samtidigt känna stämningen.

Match 1. ca 14.30: BK Flaggs -04:or mot Old folks =föräldrar

Match 2. kl 16.00 Sverige . England

Vi kommer att köra lite fotbolls lattjo så ta med fotbollsskor ni som vill, kanske vill några föräldrar vara med att utmana våra ungdomar i en match. Vi är än så länge 3 vuxna som kan utmana ungdomarna i en 3-manna match Jimmy, Nico och Friedo fast vi hoppas på fler föräldrar-anhöriga-vänner, speciellt hoppas vi på att det finns några spelsugna kvinnor...då ingen av oss vill stå i mål hmmm ha ha . Välkomna vi börjar kl 14.00

OBS! Det finns bestick, glas och annat tillbehör i klubben, men TYVÄRR ingen diskmaskin, och TYVÄRR ingen som frivilligt anmält sig som diskare, dessvärre gäller detta också städning av området.

SÅ SJÄLVKLART TAR ALLA HAND OM SINA SOPOR, STÄDAR OCH DISKAR EFTER SIG

Sommar uppehåll
2018-07-02 23:37

Nu tar vi en tids ledighet från fotbollen i alla fall på Dalhemsplanen och med BK Flagg. Vi tackar er som haft möjlighet att delta dessa dagar då vi umgåtts, lattjat fotboll, sett fotboll och grillat lite i Flaggs klubblokal.

Sveriges matcher fram till VM finalen ser ni förslagsvis tillsammans med era lagkamrater på nån av storbildssändningarna i Malmö stad.

Sverige går för VM Guld

Det blir ju svårt att ta ett uppehåll från all fotboll eftersom Sverige fortsätter överaska i VM.

I slutspelet kan allt hända då det är mycket nerver, tillfälligheter och tur, det finns inte heller något lag som ser oslagbart ut.

Sverige har en fördel som kan spela en avgörande roll, de kan spela avslappnat utan nationens förväntningar. eftersom spelarna redan gjort långt mycket mer än vad som förväntats av dom. *-

Sverige har allt att vinna och inget att förlora, precis tvärtom är det för t,ex Brasilien och Argentina där ett fanatiskt folk kräver ett VM guld, phu. Så låt oss hoppas på århundradets skräll Sverige blivande världsmästare.

Avslutande tips:

1. När ni nu tittar på vm fotbollen. Titta på matchen med ett lite annorlunda perpektiv, försök att studera spelet t ex kolla in hur spelarna rör sig för att bli spelbara, vid utsparkar, på hörnor, vid inkast mm. studera hur ofta väggpassningar används och framförallt notera var gång ni ser att en väggpassning leder till mål, eller målchans osv.

2. Om ni mot förmodan skulle ha en stund där ni har tråkigt, eller av någon anledning inte har tillträde till era olika spelkonsoller hmm eller helt enkelt inte har något vettigt att göra passa på att förbereda er lite inför höstsäsongsstarten.

Ta fram bollen och kör lite träning, kan man göra nästan överallt var man än är. Finns ingen gräsmatta,,, kan du köra kondition, styrka och start snabbhet(övningar finns det massor av på nätet).

Om du har tillgång till fotbollsplan kan du träna inlägg, hörnor, skott bredsidor, inkast. Kondition och snabbhet (igen) Varning: (att träna dessa 2 saker kan med fel inställning vara oerhört tråkigt. Men, den tråkighet du ev känner under tiden du kör övningarna, förbytts till lyckorus och glädje när du några veckor senare spelar din första match eller träning och plötsligt snabbt glider förbi

den där motståndaren som var omöjlig att passera sist ni möttes, och som inte orkar jaga ifatt dig för att din kondition nu är bättre än hans. Lycka till! Vill du veta vad just du behöver träna?Ring!

Vi ses i Augusti Jimmy, Niko, Friedo

Summering av vårsäsongen 2018
2018-06-24 13:53

Det har gått upp och ner med vårt spel. Några matchet har vi spelat mycket bra fotboll, i dessa matcher har man sett att det finns stor potential/möjligheter att utveckla detta lag. et finns inga tvivel om att vi tillhör de bästa lagen i serien, men av nägon anledning har vi inte lyckats visa det fullt ut på planen och inte heller resultat/poäng mässigt.

Framförallt har vi förlorat många matcher med uddamålet fast vi varit minst lika bra som motståndaren.

Varför resultaten uteblivit är inte helt lätt att svara på, och är egentligen inte det väsentligaste. Det är viktigare att spelarna känner att de utvecklas i positiv riktning och inte minst att de tycker det är roligt att gå till träningar och matcher, vilket vi har ifrågasatt hos någon enstaka spelare under våren som gått.

Det man kan nämna men inte skylla på är uppladdningen inför säsongen, försäsongsträningen blev inte optimal, nya tränare sent in, problem att hitta spelbara planer, inga träningsmatcher bokade, tränarna har testat olika spelsystem och spelare på nya positioner för att få överblick på spelarmaterialet, vilket genererat några extra mål till motståndarna.

Sammantaget kan man säga att vårens matcher gör att våra förhoppningar om en stark höstsäsong är stora, sen får vi tillsammans med spelarna i laget komma överens vilka som ska träna laget till hösten.

Jimmy, Niko och Friedo.

BK Flagg - Skanör/Falsterbo
2018-06-24 13:52

2018-06-15

Vår säsongens sista match vill vi gärna avsluta med en seger. Segerplanen stördes av ett tel samtal från skanörs tränare, de hade många återbud och önskade spela på 9-mans plan eller lämna WO. Eftersom det för vår del är viktigare att få matchträning än poäng så går vi med på önskemålet. Idag hade vi kallat 14 man så vi hade nu gott om avbytare.

1. a perioden

Matchen började med trevande spel från Flaggs sida. Vi hittade inte riktigt rätt med passningar och inte heller våra positioner. Men efter ca 10 minuters spel slet sig vesslan (1) fri från sin motståndare och fri med målvakten satte han säkert 1-0 till Flagg. Inte många minuter senare blir Elias i målet stressad av en motståndare och skickar en halvtaskig vänsterdojspaj eller nått som hamnar 10 meter längre fram rakt framför Nisse i motståndarlaget, eftersom Elias har gett sig ut på en utflykt är målet för tillfälligt tomt, det tråkiga är att Nisse har full koll på Elias utflykt och tofflar i In bollen i buren 1-1. Innan paus hinner Nisse även med att göra 1-2 till Skanör. paus 1-2.

2;a perioden

Direkt i början av perioden gör Skanör 1-3. Vi bytar spelare ofta för att försöka få motståndarna trötta och slitna, de har bara en spelare att byta med så det ska ju kunna gå. Men än märks ingen trötthet på nån av dom, tvärtom hmm dom verkar ha ett duracell batteri inbyggt nånstans , eller nått!. Men plötsligt, Melker kommer ur en duell med bollen vid sin sida och han placerar säkert in bollen i långa hörnan 2-3. Innan pausen hinner vi med att kvittera till 3-3 genom Shane som placerar bollen sidan om målvakten. Vi får nu en onödig utvisning , alla utvisningar är ju en nackdel för laget men om det är för protester eller gnäll är de helt onödiga, det tar dessutom på våra krafter, paus 3-3.

3;e perioden

Ovan på det nyss skrivna får vi ytterliggare en utvisning direkt när perioden

startar, vi måste lära oss att behålla sansen och inte tappa humöret när det hettar till på planen. Och inte minst utanför planen när utvisningen för länge sen är i registret, då finns det ingen anledning att fortsätta tjabbla och svära över domlutet. Matchen fortsätter och vi klarar av utvisningarna utan att släppa in nått mål.

Domaren blåser frispark en liten bit in på motståndaens planhalva. Melker tar en rövare för att överaska målvakten och lyckas också med det. Han skickar iväg en hög lång frispark som seglar i en båge mot målet, plötsligt börjar målvakten fäkta runt med händerna samtidigt som han på nått mystiskt sätt snubblar baklänges tills han slutligen ligger i en hög på gräset, bollen har han för länge sen tappat focus på, och efter en stund börjar han misstänka att detta nog inte var en av hans bättre insatser, eftersom bollen låg bakom honom i målet, 4-3 till Flagg.

Säg den glädje som inte varar speciellt länge när Nisse gör sitt tredje mål och därmed Skanörs fjärde och därmed 4-4. Hoppet om seger tänds igen när Shane får en rullande boll mot sig strax utanför straffområdet.

(När man får bollen rullande mot sig så nära mål är frestelsen stor att skjuta med all kraft man har, vilket ökar risken för att missa målet, speciellt ökar risken att bollen går för högt, kan man behålla kylan och bara ta i med 75% av all sin kraft ökar chansen att träffa mål rejält).

Istället för att klippa till bollen direkt med all sin kraft tittar han upp och hinner se var mål och målvakt är placerade. Sedan slår han till bollen med en bredsida och bollen sittersnyggt och otagbart i bortre hörnet 5-4 till Flagg.

(Det krävs ganska mycket träning för att lära sig att skjuta en hård bredsida, men när du kan det har du en stor fördel eftersom bredsidan är säkraste sättet att träffa det man siktar på).

Nu trodde många av oss att det skulle bli tre poäng men den där Nisse ville annorlunda. När det återstod några minuter av matchen fick han samtidigt också några sekunder för mycket tid på sig och placerade bollen från långt håll säkert i mål. 5-5. Detta blev också slutresultatet som man får säga var rättvist.

De tre bästa idag Shane, Tore, Melker

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Flagg, 13/06 16:58 
BK Flagg, 12/04 14:45 
BK Flagg, 19/03 14:45 
BK Flagg, 10/01 13:11 
 
Stöd BK Flagg via
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben