TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

IF Lödde
-
BK Flagg
0-2 (0-0)

0-1 Sasa Kovacevic 
Ass Mike Torres

0-2 Fredrik Westerlund
Ass Joan Hofvander

Bästa spelare utsedd av hemmalaget;
Christopher "Choffe" Enarsson

Första TREAN i 3an!
Dags för andra omgången och hjältarna från Dalhem fortsätter att skriva in sig i historieböckerna. Nu genom att ta första TRE-poängaren någonsin i div 3 under föreningens historia och den smakade jävligt gott. BK Flagg intog Löddeköpinge med ett stort entourage, fantastiskt trevligt att i stort sett samtliga utanför matchtrupp, styrelsemedlemmar, familje diton, vänner och övriga fotbollsfantaster från Backarna tagit sig tid för att stötta stadsdelens representationslag. En enda stor Flaggfamilj, tack som FAN för supporten! 
IF Lödde kan vi ganska väl efter de senaste bataljerna där motståndarna hade total dominans i vinstkolumnen fram till NU, ett kvitto på att vårt hårda slit med kontinuitet kryddat med spets de senaste säsongerna givit utdelning. 
Lite halvtaskigt väder där sprinklersystemet i planen av "misstag" satts igång under natten gjorde även planen ganska halvtaskig och svårbemästrad. Vi hade, med all rätt, respekt för motståndarna och det kändes lite krystat direkt efter avspark. Motståndarna hade sin matchplan klar och stängde våra möjligheter till rytm men i gengäld så fick de nog inte heller igång sitt spel fullt ut. Det handlade mycket om ställningskrig med många basicmoment individuellt som blir slarviga och det blir tyvärr ingen bra matchbild. Ingen av lagen spelar sig till några direkt heta lägen, vi har svårt att göra något konstruktivt sista tredjedelen då vi stressar och tar felbeslut. Motståndarna kontrar på våra misstag men vi försvarar oss exemplariskt även om vi bjuder Lödde på en hel del av deras favoritmoment, fasta situationer. Lödde står för bollinnehavet vilket gör att första halvlek går till deras favör. BK Flagg hade ett lugnt och konstruktivt snack i halvlek där vi, precis som i förra matchen, ville vara lite mer rakt på med en större portion attityd. Vi vet att vårt spel är vägvinnande men vi måste göra alla punkter disciplinerat och fokuserat vilket killarna också visar i andra. IF Lödde får smaka lite på sin egen medicin när Mike Torres slår hörnan som Sasa Kovacevic möter med pannan till 0-1, ett viktigt psykologiskt övertag. Bara fem minuter efter ledningsmålet så utökar i 64min Fredrik "West" Westerlund till 0-2 på en retur efter att Joan Hofvander skojat med hemmaförsvaret med skott och retur som följd. Ännu mer energi till BK Flagg och det känns som att motståndarna går ner sig betydligt. Matchbilden känns kassaskåpssäker och vi löser situationerna med kvalitet, finess, pondus och lite flyt. Precis de ingredienser som behövs för att vinna, vi känns lite hetare sett över 90 min. På tillägg så trycker Lödde på med ribbträff och en indirekt frispark i vår Box men det resulterar inte och detta mina vänner pga ett jävligt uppoffrande försvarsspel där alla Flaggspelare ställer upp och tar skitjobbet för varandra. Det känns som att killarna hade kunnat spela längre trots en redan heroisk kämpainsats, det gick lite per automatik och det är frukten av att ALLA bidrar och underkastar sig kravbilden 110%. Vi nyttjar alla våra byten när först 17-åriga Emil Felgenau byter av en matchotränad Fredrik Westerlund följt av Galal Rasho som kliver ut och tar Jens Lindbladhs vänsterflank för att slutligen vår kapten som varit sjuk och t.o.m missade premiären Rasmus Nilsson byter av sin vikarierande general Mike Torres. En grymt bra dag på jobbet för samtliga och en stor eloge för väl genomfört arbete som ger en rejäl boost i rätt riktning. Jag applåderar återigen den fantastiska uppslutning som fanns kring laget, grymt!
Forza Flagg

Muncken 
Fredde - Choffe - Tobbe - Dejan
Kalle.L - Torres(K) - Sasa - Jens
Hoffen - West

Ers; Dragan, Ralle, Galal, Emil, Kurre, Vedat & Jonny
 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben