BK Flagg´s Webb butik i samarbete med Action och Trend
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Åkarps IF 1
8 - 5
BK Flagg
Åkarps IF 18 - 5BK Flagg

  INFORMATION

Matchstart:fre 14 augusti, 18:30
Plats:Åkarps IP B-plan 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131318004
Samling:17:00, Dalhems IP
Aktivitetsinfo: Och så var det dags för första seriematchen för P14, eller som vi brukade kallas P06.
Det är 9manna som gäller på den största ytan, dvs nästan 11manna plan, med 11manna mål men enbart 8 ytspelare.
Det vet ni såklart, men eftersom några påståd sig inte vara van med planstorleken förra gången vi spelade mot Åkarp och skylde vår nederlag på det tänkte jag nämna ovanstående skriftlig så att det inte kan finnas ytrymme för missförstånd där. Ur samma anledning ska jag också påminna om att det är tuff nog med 8 ytspelare och definitivt fotboll, inte basket, vi spelar. Så håll borta händerna, gå inte längre än max gul..dem av er som var med förra gången förstår nog min hint.

Så efter vi har fått det ur vägen så glädjer mig att matchen blev flyttad till kvällstid men vi kan trots allt förvänta oss att det är reelt varm och inte mycket skugga. Så tar med vätska.

Såklart behövs det transport till Åkarps IP, vänligen updaterar era kalellser om ni har möjlighet till transport. Koronareglerna gäller fortfarande, dvs att åskadare får håller sig osynlig under matcherna, och vi måste komma dit fullt påklädd och matchready.

Vi träffas 17.00 på Dalhem, där får ni matchkläder och vi gå genom laguppställning och taktiken. Ni borde vara extra snäll mot Bartosz och Henke, dem fyller år härnärmast.

Det vore också en bra idee om ni spenderade ert sista skolfria dag med att lunka ner till stadium och fixar era egna strumpor, helst ett paar blå och ett paar röd. Inte bara för vi aldrig har tillräcklig många, de stinker också reelt när ni är färdiga med spelet och kastar dem lite vilt och slarvig omkring blant allt annat nytvättad vilket i sin tur orsakar mycket lidande och drar ner andrahandsvärdet på våra bilar när vi transportera matchkläderna....och det vill ni inte eller hur?
Så 17.00, Dalhem, taggad för spel, med fina nya strumpor och vattenflaska är svar till alla era sms till mig.
Friedo
Trupp:Azreya Azraya
Bartosz Zulewski
Branimir Ivos
Daniel Coso
Didrik Kempe Storz
Eldin Huskic
Hannes Lantz
Henri Vartanian
Hermann Mellqvist
Hewad Stanekzai
James Sanha Krabbe Lyngsaa
Osama Alkurdi
Oskar Wennberg
Reza Husseini
Sixten Mikkelsen
Viktor Juraj Juric

<< Tillbaka

 
 
Stöd BK Flagg via
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben