TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till BK Flagg

– fotbollsföreningen på Kirseberg i Malmö


Vi erbjuder alla medlemmar en verksamhet som genomsyras av glädje, gemenskap och trygghet. Verksamheten i BK Flagg fokuserar på utveckling och lärande. Spelarnas personliga utveckling är lika viktig som den fotbollsmässiga.
BK Flagg har sedan 1932 utvecklat ungdomarna på Kirseberg i Malmö med kunskap, goda värderingar och samarbetsförmåga.
Det är något man behåller hela livet.


P16 Gothia Cup 2022
2022-07-22 11:35
Opening Ceremony

P16 är nu tillbaka i Malmö, efter 4 dagar av världens största ungdomsturnering. Det må har kanske kunnat går bättre sportslig, definitivt kunnat gått mycket mycket bättre i lottningen, som vissa av våra lokala motståndare visar, men vi har möt riktiga Vikingar, upplevd Right to Dream on och off pitch och spelad på Bravida Arena på bästa sändningstid, och had Time of our Life. Mindre bra kanske att hälften av laget snackar göteborska nu...kanske vi kan fixar det.

Vi har inte kunnat haft bättre sammhållning, disciplin och glädje inom laget. STORT Tack för det, tack också till alla som har ställt up för detta och hjälpte laget uppfylla en gemensam dröm. Tack till Föräldrar, Klubben, Sponsorer SIKÖ Auktioner och IDEON, och alla spelare, i och utanför Gothia truppen. Vissa saker är värd att kämpa för, om inget annat för dem minnen som man kan tar med sig. Det svider kanske nu, men P16, som alla Lag i BK Flagg, kämpar vidare, onwards and upwards!

Är du vår nästa Zlatan?
2022-06-20 20:33

Välkomna till BK Flagg P2015

 

Är du född 2015 och sugen på fotboll? 

 

Våra träningstider är följande:

Onsdagar kl 17:30 - 18:30
Söndagar kl 11:00 - 12:30

 

Vi håller till på Dalhems IP.

 

Vill du vara en av oss? Skicka ett sms till 0704764482

 

 

Serievinst för BK Flagg Legends
2022-06-17 09:37
backre raden Rasmus Simon Henke James Fritiof Herrminator Phille främre raden Kelvin Tore Godfred Jerry

Första Skåneligan nagonsin blev BK Flaggs första Sommarpokal. https://www.skaneboll.se/rs/tabell-och-resultat/skaneligan-7m7-herrar-sodra/99349/

 

Klassiska BK Flagg "trick" användes, så att tex att först få en mål emot oss innan vi taggade igång och säkrade 5 målsskillnaden som gav oss serien. Gänget som spelade sista omgången syns på bilden, men långt fler har spelad oss fram till seriesegern.

 

BK Flagg Legends är en kombinerat lag för alla över 16 i BK Flagg. DVS Flagg Legender och såna som ville (och kommer att) vara det. Laget finns för att öka interaktion mellan lag i klubben, få tränarna att springa lite och föra vidare flaggkultur över generationsgränserna.

 

 

Tack för fotbollsfesten alla spelare och föräldrar
2022-04-09 19:50
Ladda album (+6 bilder) >>
Fyrförenings-cup – BK Flagg, Ronneby BK, Husie IF och Åkarps IF – fotbollsfest! Foto: @daniel_nunez_film_foto

Tack alla inblandade för att vi kunde genomföra vår mini-cup lördag 2 april.

BK Flaggs 2012:or har lärt känna Ronneby BK:s killar i samma årskull.

Först var vi på läger på Karlsnäsgården nära Kallinge sommaren 2021. Då tog vi kontakt med Ronneby BK som snabbt svarade att de ville möta oss. Senare, i november samma år, så kom vi överens om att åka upp till Kallinge för att vara med och spela en miniturnering där Ronneby BK, Saxemara IF och Listerby IK också hade lag med.

Nu hade tiden kommit till att det var möjligt för oss att bjuda tillbaka. Vi tog kontakt med Husie IF och Åkarps IF som vi också bjöd in till vår minicup.

Allt var förberett för en riktig fotbollsfest som skulle hållas lördag 2 april, men det var nära att allt hade gått om intet.

Dagen innan, fredag eftermiddag strax efter kl 15, så går ett mail ut från Malmö fritid med innehållet: alla naturgräsplaner kommer att vara avstängda minst till och med 7 april.

Genom att snabbt agerande lyckades vi få kontakt med en hög tjänsteman på fritidsförvaltningen som gav oss löfte om att vara på Kirsebergs ip istället för den bokade Dalhems ip.

Men det innebar också att vi inte hade tillräckligt många målburar, att vi inte hade någon ordentlig kiosk och att alla varor snabbt skulle flyttas. Alla föräldrar som gjorde det här möjligt – stort tack.

Ronneby BK, Husie IF och Åkarps IF – roligt med fyrföreningsträff.

Backarnas FF hjälpte oss med domare när våra egna var i Landskrona och spelade cup.

BK Flaggs 2012:or ser fram emot fortsatt samarbete med vår kompisar i Blekinge så klart, men också alla duktiga spelare och ledare i de andra föreningarna – Husie IF, Åkarps IF och Backarnas FF.

Det här – eller något annat – gör vi gärna om.

 

Stefan Skogmark

Nyheter från våra lag
 
Stöd BK Flagg via
Kansliets telefontider: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben