BK Flagg´s Webb butik i samarbete med Action och Trend
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till BK Flagg

– fotbollsföreningen på Kirseberg i Malmö


Vi erbjuder alla medlemmar en verksamhet som genomsyras av glädje, gemenskap och trygghet. Verksamheten i BK Flagg fokuserar på utveckling och lärande. Spelarnas personliga utveckling är lika viktig som den fotbollsmässiga.
BK Flagg har sedan 1932 utvecklat ungdomarna på Kirseberg i Malmö med kunskap, goda värderingar och samarbetsförmåga.
Det är något man behåller hela livet.


Information till föreningar i Malmö med anledning av coronapandemin 2021-02-19
2021-02-19 12:07
Nu är vi många som längtar efter ljusare tider på alla sätt och vi önskar väl alla att få återgå till en normal vardag där fritidsaktiviteter och träningar endast förknippas med glädje och samhörighet. Tyvärr är vi inte där än.
På gårdagens presskonferens (18/2) meddelade regeringen att uppmaningen till landets kommuner om att hålla all icke nödvändig verksamhet stängd förlängs ytterligare två veckor. För fritidsförvaltningens del betyder detta att vi inte gör några förändringar eller öppnar upp för fler grupper i dagsläget.
Vi har alla även fortsättningsvis ett gemensamt ansvar när det gäller att vidta åtgärder för att undvika smittspridning. För föreningar, ledare och varje enskild aktiv gäller det att följa pandemilagen samt Folkhälsomyndighetens föreskrifter och nationella allmänna råd. Respektive idrottsförbund har dessutom reglerat hur föreningar kan bedriva verksamhet på ett så smittskyddsäkert sätt som möjligt – även dessa ska följas.
Budskapet från regeringen och Folkhälsomyndigheten är tydligt – nu gäller det att hålla i och hålla ut för att undvika ökad smittspridning och en tredje våg.
Nästa vecka är det februarilov för Malmös barn och unga och vi vet alla hur viktigt föreningslivet är när det kommer till att aktivera alla lovlediga. Som ni vet har vi fått ställa in alla fysiska prova på-aktiviteter inom Kul i Malmö, men på kulimalmo.se kommer det att bjudas på tips och digitala aktiviteter under hela veckan.
Tack för ert engagemang och ansvarstagande!

Vänliga hälsningar
Johan Hermansson, fritidsdirektör

Följande gäller tills vidare:
• Fritidsförvaltningens utomhusanläggningar är öppna för föreningsverksamhet (träning) oavsett ålder och serietillhörighet.
• Inomhusanläggningarna är öppna för föreningsverksamhet (träning) för barn och unga födda 2002 eller senare.
• Varje anläggning har ett begränsat maxantal personer utifrån pandemilagen (10 kvadratmeter per person).
Lär mer på malmo.se: https://malmo.se/Coronaviruset-och-sjukdomen-covid-19/For-foreningar-och-ideburna-organisationer-med-anledning-av-coronaviruset-och-covid-19.html
Preliminär serieindelning våren 2021
2021-02-11 09:59
Snö och minusgrader ute. Här kommer en värmande present.
Den preliminära serieindelningen för våren 2021 är här.
Här kommer alla BK Flaggs lags serier förutom seniorerna.
Grusplanen saltad
2021-02-02 10:39

När vi tränade i måndags (1 februari) var grusplanen frusen.

Vi anpassade träningen för att undvika skador.

Nu har Fritidsförvaltningen saltat planen och vår förhoppning är att planen ska vara betydligt mjukare och i skick att träna på när vi går ut på den igen på onsdag, 3 februari, kl 17–18:30 för P8, P9, P10 och P11.

Årsmöte
2021-02-02 10:05
BK Flaggs årsmöte hålls den 16/2 kl 18:30.
på grund av rådande omständigheter (corona) kommer mötet kommer att hållas i klubblokalen/utomhus.
Valberednings förslag till styrelsen 2021 hittar här Valberedningens förslag Årsmöte 2021.docx ».
Nyheter från våra lag
Junior (år 2002 eller senare), 12/11 18:41 
Senior, 06/11 18:53 
2012 – P9, 04/10 22:20 
 
Stöd BK Flagg via
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben