BK Flagg´s Webb butik i samarbete med Action och Trend
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

P9 – födda 2012
Vi har riktigt skoj varje måndag och onsdag. Vi tränar i alla väder – utom åska när den är riktigt nära!
Vi tränar på Dalhems ip.
De som tränar laget heter Stefan Skogmark, Martin Schibrach, Jimmy Ekvall, Simon Andersson, Farhad Karan och Daniel Nunez

Vi tränar måndagar och onsdagar 17–18:30.

Om du har ett barn som vill börja spela:

Anmäl via länken: 

Scrolla ned en liten bit och fyll i formuläret. Sedan kallar vi till träning som ni svarar på via mail eller ännu hellre via den app som man kan ladda ned som heter "sportadmin medlemsapp".

Välkomna till BK Flagg!
Tomten nyfiken på 2012:ornas jullovsträff
2021-01-05 14:58
Ladda album (+6 bilder) >>
BK Flaggs 2012:or kände en spontan längtan efter fotboll – och det hade tomten också som ville titta. Foto: Beatriz och Daniel Nunez
Jullovet är långt. Nästa träningstillfälle vet vi ärligt talat när det är. Det kan dröja innan vi kan ses igen som ett lag.
Innan restriktionerna stängde alla möjligheter träffades vi för ett spontant tillfälle.
Vi sågs, spelade och någon segrade – vem eller vilka kommer vi inte ihåg.
Det var en jämn kamp mellan orange och gula. Efter en god stund med 5-mannafotboll gjorde vi planen större och lät både Stefan och Abbe vara med när vi kände på hur det är att spela 7-manna.
Det är gott och väl ett år kvar tills det är dags för 7-manna, men det är inte dumt att känna på det då och då.
Någon konstaterade att det var jobbigare att spela på en större plan. Och det är bra. Förhoppningsvis kommer insikten om att passningar är smartare än solodribblingar. Med större ytor blir behovet av att samarbeta större.
Just nu är vi inne i vårdens mest pressade tid så här långt vad gäller spridningen av corona-viruset.
Som det ser ut nu så får vi träna, men vi har ingen given plats att vara på. Alla idrottsplatser och -hallar som är Malmö Stads är stängda åtminstone fram till och med 24 januari.
Om vi ska träna måste vi alltså vara någon annanstans än på Dalhems ip.
Med den ordinarie träningstiden kl 17–18:30 är det ännu svårare att hitta en plats som också är upplyst.
Vi kan springa och ha viss teknikövning i Beijers park.
Jag hoppas få klarare besked om vi får, eller inte får träna på grusplanen. Troligtvis får vi inte det.
Men vi fortsätter att planera för 2021 och hoppas att vaccinationerna och andra åtgärder i samhället gör att smittan bromsas. Vi hoppas på att det blir seriespel redan i vår (april–juni) och att vi kan åka både på läger i Hästveda och cuper i sommar.
Vi fortsätter att följa de rekommendationer som Skånes Fotbollförbund går ut med (som baseras på vad Svenska Fotbollförbundet, Folkhälsomyndigheten och regeringen förmedlar).
God fortsättning! – för fortsätter, det gör vi.
/Stefan och tränarna
5-mannagruppen – ett nytt sätt att träna
2020-12-03 12:05
Ladda album (+4 bilder) >>
Inledningsvis en jämn match där det på slutet rann iväg – precis som det ska vara när det skiljer ett år. Alla lärde sig mycket och fick en bra utmaning. Foto: Daniel Nunez
Barnledarna har haft en träff och kommit fram till en ny organisation.
Vi kommer att behålla årskullarna när vi spelar matcher och spelaren tillhör alltid sin årsgrupp, men när vi tränar gör vi det utifrån det spelsätt som lagen har.
Det kommande året, 2021, spelar de som är födda 2012 och 2013, 5-mannafotboll.
Därför kommer vi att ha en stor träningsgrupp som vi kallar för 5-mannagruppen.
Vi delar alltid upp oss i mindre grupper, helst inte större än 5-6 spelare med en tränare i varje grupp. Ibland blandar vi alla spelare, andra gånger nivågrupperar vi utifrån hur långt spelarna kommit i sin utveckling. Det här gör vi för att både bygga klubben, laget och jaget. Klubben genom att få en gemenskap även med andra spelare i föreningen som inte är i samma lag/åldersgrupp (när vi tränar tillsammans med en annan åldersgrupp), laget genom att vissa träningar bara träna med den egna åldersgruppen och match mot en annan grupp, jaget vid de tillfällen när vi nivågrupperar så att alla spelare får träning på just den nivå som den befinner sig på för tillfället.
Vår förhoppning är att de yngre lär sig av de äldre och att de spelare som kommit längre i sin utveckling sporrar de som har en bit kvar att anstränga sig mer. Och ibland låter vi de mest utvecklade få mer avancerade övningar i högre tempo medan de som behöver nöta mer på grunderna får göra det.
Igår hade vi vår första internmatch i den nya organisationen där P7 och P8 fick mäta sig med varandra.
Intressant att se. 2013-spelarna tog för sig och utmanade. 2012:orna hade inledningsvis lite problem, men kunde sedan ta över – och det är helt i sin ordning. Det ska vara stor skillnad på ett år i den här åldern. Alla gjorde det jättebra och både spelare och tränare var nöjda efteråt.
Vi fick tydligt se vad lagen behöver arbeta på mer.
Just nu känns det mycket positivt att arbeta vidare på den här modellen som kommer att ge mycket till alla spelare.
Nu bygger vi laget inför vårens matcher
2020-11-10 12:18
Nytt grus på planen, underställ på spelarna – nu är det bara att träna hårt inför våren. Foto: Daniel Nunez
Höst och vinter är en härlig tid för fotbollsspelare. Det är under den här tiden vi ger oss tid att träna hårt på teknik, samspel och hitta viljan och styrkan som ofta avgör matcher.
Äntligen har vi fått ett nytt slitlager på planen med stenkross och den är riktigt bra nu.
Grus ger ett snabbt spel som utvecklar spelarna. Restriktionerna för att förhindra spridning av corona är hämmande för det som vi vill göra, men det är självklart bara att anpassa sig till det som gäller.
Förhoppningsvis kommer det ett verksamt vaccin efter årsskiftet som kommer att normalisera hela samhället. Vi siktar mot att det ska gå att spela matcher från april – men just nu är vi ledare glada för att vi fick ett uppehåll vad gäller matcher. Hösten och vintern är ju en tid att längta också – till våren och grönt gräs. Häng i och håll ut!
FC Bellevue 3 oktober
2020-10-04 22:20
Ladda album (+4 bilder) >>
Våra tre lag spelade samtidigt. Logistisk utmaning. Lag gul startade starkt, men föll ihop. Bra kämpat, men mycket att jobba på. Lag röd var nyvakna, hämtade sig, men lite sent. Foto: Daniel Nunez
 
 
Stöd BK Flagg via
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben