TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

P12 – födda 2012

Vi tränar på Bulltofta IP tisdagar 17:00-18:30  och på Dalhems IP fredagar 17:00-18:30.

 
Om du har ett barn som vill börja spela:
 
Anmäl via länken: 
 
Sedan kallar vi till träning som ni svarar på via mail eller ännu hellre via den app som man kan ladda ned som heter "sportadmin medlemsapp".
 
Välkomna till BK Flagg!
Besök av FC Möjligheten, BK Olympic och FC Bellevue
2022-04-28 04:03
Bilderna från matchen mot FC Möjligheten. Foto: @daniel_nunez_film_foto

Det blir allt tydligare att de nya nivåreglerna har förskjutit allt. Det är lärorikt, men frustrerande. Det blir allt mer tydligt var vi befinner oss jämfört med de andra föreningarna som vi möter. Utifrån det är jag övertygad om att vi står oss mycket bra i konkurrensen.

Vi klarar av de mest hårdsatsande när vi bestämmer oss för det och vi står upp bra även när vi blandar nivåerna som det egentligen är tänkt – men som vi tycks vara i stort sätt ensamma om att försöka följa.

Dubbelmöte i Rosengård och besök på Mellanhedens ip
2022-04-28 03:22
Ännu en match där det blir delad poäng trots att Flagg haft en stor ledning – tappat allt, men sedan vaknar till på slutet och räddar oavgjort. Foto: @daniel_nunez_film_foto

Det här var inte vår bästa helg, men det beror till stora delar på att vi har valt att följa Fotbollförbundets direktiv med föreningsnivå medan de flesta motståndarföreningarna tycks göra helt andra tolkningar av hur de ska agera. Det resulterar i att nivåerna har förskjutits. Det finns inte någon uttalad A-nivå. Istället för att blanda grupperna inom föreningen så har de flesta bara flyttat sina A-lag till B-nivå och sina B-lag till C-nivå. Vi har spelat våra nybörjare i c-nivå som vanligt. Trots det gör vi bra insatser i helgen och är inte så långt ifrån som det kan tyckas när man ser resultaten. Båda matcherna mot Rosengård har samma karaktär, men med lite olika utfall. Flagg dominerar första perioden. I den ena matchen får vi ingen utdelning i mål, men det får vi i den andra matchen. Sedan tappar vi den andra perioden helt och i den sista så lyckas vi hämta tillbaka en hel del.

I matchen mot FC Bellevue var det hemmalaget som hade initiativet från början till slut. Men Flagg var inte ofarliga. Laget gjorde ett antal kontringsmål. Tyvärr var det fel nivåer som möttes i den här matchen. Ett systemfel.

Galen lördag – nu tar vi påsklov
2022-04-09 19:57

Tre bortamatcher på olika orter vid ungefär samma tid.

Idag tänjde vi på laget allt vad som gick … och lite till. Och då brister det till slut.

Vi hade precis spelare till de tre matcherna – Sjöbo avspark kl 11, Höör avspark kl 12 och Vellinge avspark kl 13.

En kort stund innan samling till första matchen stod det klart att vi tappat ett par spelare och stod med sex spelare. Efter ett samtal med Sjöbo IF:s ledare för deras 2012 bestämde vi att försöka att hitta ett nytt speltillfälle.

Snabbt pratade vi igenom situationen med spelare och föräldrar. Flera av spelarna kunde ”byta match” men det blev en stark övervikt på matchen som skulle spelas mot Höör kl 12.

Till slut var det många spelare på just den matchen – fyra avbytare. I matchen mot Vellinge var det till slut en avbytare. Det ideala är två stycken tycker jag. Då hinner spelarna vila men inte bli uttråkade med den eviga följdfrågan: ”när får jag komma in igen”?

Lite rörigt blev det i Höör med så många avbytare, men det gick fantastiskt bra under de förutsättningar som var.

Två av spelarna är helt nya i kollektivet. Karl-Axel Unruh har varit med på en träning. Jonathan Mundaca Petersen har inte hunnit med en enda träning. Men nu har de båda spelat varsin match för BK Flagg.

Jonathan vaktade målet den här dagen och det kändes tryggt. Matchen var jämn, men med en viss övervikt för Flagg under större delen av matchen. Tråkigt nog avspeglades inte spelövertaget i målprotokollet. Lagen följdes dock åt tills det var mindre än tio minuter kvar av hela matchen. Då stod det 2–2 och Flagg bankade på med stor frenesi mot Höör-målet. Men ibland går det bara inte. Istället tippade allt över åt andra håll. Några minuter senare hade Höör fått in flera mål på kort tid. Det var ganska stukade Flaggare som gick in för att tacka Höörs IS för en god match.

Det är alltid lite ledsamt när det rinner iväg på slutet, men både coach och spelare hade all anledning att vara stolta över inställningen. Det hade faktiskt lika gärna kunnat gått åt vårt håll.

På Vanningens ip startade Flagg lite trevande och Vellinge IF inledde målskyttet. Men ganska snart vaknade Kirsebergslaget till och tog sig sedan igenom matchen på ett övertygande sätt. Även här var matchen jämnare än vad resultatet visade. Någon konstaterade att alla i laget hade fått göra mål – flera stycken hade också gjort två mål var, ett par hade gjort hat trick.

Nu tar vi påsklov och håller träningsledigt under den kommande veckan. Det blir inte heller träning nästa måndag som är annandag påsk – men då spelar vi match. Vi kommer att ha tre matcher även då, men på samma plats och bara två av dem går samma tid. Hur lugnt som helst.

Stefan Skogmark

Spännande möten mot Husie IF (26 mars) och Klågerups GIF (27 mars)
2022-03-27 15:52
Bilderna är från dubbelmötet med Klågerups GIF. Foto: @daniel_nunez_film_foto

Vilken häftig fotbollshelg det blev. På lördagen mötte vi Husie IF hemma på Kirsebergs ip. Mycket bra inställning och genomförande. Ganska jämnt spel men våra killar var riktigt sugna på att göra mål och lyckades med det oftare än motståndarna. Dagen efter spelade vi dubbelmöte mot Klågerups GIF. Fem spelare lämnade återbud sent, de flesta pga sjukdom. C-nivålaget var svårast drabbat och hade egentligen inte fullt lag. Amins bror Elias och Amarus bror Aimar fyllde ut laget så vi hade en avbytare. Även här spelade c-laget superbra. Jakob och Amin är trygga backar att bygga laget på. Här vann vi en övertygande seger. Vi spelade också vår första A-nivåmatch. Det var roligt att prova på. Snabbt spel på en ny och högre nivå. Men vi stod pall. Klågerup vinner matchen med ett par mål, men vi hotar dem hela tiden och matchbilden är jämn även om de har ett övertag. Vi brukar ju inte gnugga samman ett specifikt lag, men det är nog så de som har a-nivålag gör. Alla P10-spelare kan vara mycket stolta och glada över vad de presterade på fotbollsplanen den här helgen.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Flagg, 09/04 16:50 
BK Flagg, 23/02 10:31 
BK Flagg, 19/01 08:56 
BK Flagg, 04/05 11:57 
BK Flagg, 23/04 12:50 
BK Flagg, 22/04 16:01 
 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben