BK Flagg´s Webb butik i samarbete med Action och Trend
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

FC Bellevue 2
1 - 2
BK Flagg
FC Bellevue 21 - 2BK Flagg

  INFORMATION

Matchstart:lör 15 augusti, 15:00
Plats:Mellanhedens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 131213012
Samling:13:45, Mellanhedens IP
Aktivitetsinfo: Och så var det dags för första seriematchen för P15, eller som vi brukade kallas P05.
Det är 11manna som gäller i 2 perioder.

OCH SUPERVIKTIG!!! NI SOM HAR FYLLT 15, HAR MED PHOTO ID!!!

Vi kan förvänta oss att det är reelt varm och inte mycket skugga. Så tar med egen vätska.

Koronareglerna gäller fortfarande, dvs att åskadare får håller sig osynlig under matcherna, vilket i mellanheden betyder att ni håller er utanför stängseln till planen, och vi måste komma dit fullt påklädd och matchready, alternativt byta om freestyle på plan.

För er som kan, så träffas vi 17.00 på Dalhems IP idag då 06orna får sina matchkläder, och där kan ni hänga på, om ni inte har möjlighet till det så har vi med oss kläderna, men ni måste byta om freestyle på plan. Vi träffas där 14.00  för att gå igenom laguppställning och taktiken, det betyder also 14.00 färdig omklädd, matchklart...så kom tidigare om ni behöver tid för omklädningsceremonier, högljud snack, social media updateringar, allmänt ljugande i grupp  och vad det nu är ni håller på med.

Det vore också en bra idee om ni spenderade ert sista skolfria dag med att lunka ner till stadium och fixar era egna strumpor, helst ett paar blå och ett paar röd. Inte bara för vi aldrig har tillräcklig många, de stinker också reelt när ni är färdiga med spelet och kastar dem lite vilt och slarvig omkring blant allt annat nytvättad vilket i sin tur orsakar mycket lidande och drar ner andrahandsvärdet på våra bilar när vi transportera matchkläderna....och det vill ni inte eller hur?
Så 17.00, Dalhem idag fredag för kläderna, 14.00 lördag Mellanhedens IP, taggad för spel, med fina nya strumpor och vattenflaska är svar till alla era sms till mig.
Friedo

PS. Jag måste be om bekräftelse på kallelsen tom 17.00 idag, om ni inte har svarat då kommer ert plats att gå till nagon annan.
Trupp:Ali Aldujaili
Asker Malström
Cabdicasis Ahmad
Christian Zeman
Didrik Kempe Storz
Frans Ševčuk- Lundblad
Hannes Lantz
Hermann Mellqvist
Hewad Stanekzai
Hokan Qader
James Sanha Krabbe Lyngsaa
Osama Alkurdi
Philip Hajji
Reza Husseini
Zakariya Asir

<< Tillbaka

 
 
Stöd BK Flagg via
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben