TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

MF Pelister - BK Flagg 0-2
2018-08-16 20:36

Lördagens besök på Ymorvallen gav till slut en ny trepoängare.
Segern satt dock långt inne och vi fick anstränga oss ordentligt för att bärga poängen. Ett markant spelövertag från början till slut och en kavalkad av missade målchanser gjorde att matchen blev onödigt spännande.
Vi ska avgöra denna tillställning redan i första halvlek då vi skapar tillräckligt med lägen för att ha en bekväm andra. Men när man inte sätter sina chanser är det inte ovanligt att man blir straffad på en omställning när man i lite frustration trycker på med allt man har. MF Pelister har också några sådana läge efter snabb utspark, och Mattias i målet gör några väldigt viktiga räddningar.
Spelmässigt gör vi ändå en helt ok insats, vi skapar massor med målchanser, tillräckligt för att "vinna matchen med mycket luft" och att tappa poäng hade varit väldigt tungt. Nu avgör vi inte matchen förrän i 82:a minuten när Emil smäller in 0-2 och vi kan andas ut lite. Dessförinnan i den 74:e minuten får vi äntligen utdelning på en av "100" hörnor när Tim M. sätter 0-1 med pannan.
Summering: Vi tar 3 nya pinnar utan att vi får nån fullträff precis, och det är ju alltid starkt. Vinner vi med 5-6 mål, vilket ingen hade tyckt vara konstigt, så blir slutbetyget förmodligen VG från de flesta. Att avgöra sista kvarten är också en styrka och nåt som visar att vi har rätt moral i laget.
Nu ser vi fram emot en bra träningsvecka och på Lördag välkomnar vi Bjärreds IF till Dalhems IP.