TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

Husie IF - BK Flagg 0-4 (0-2)
2016-11-26 16:13
På en ny och fin konstgräsplan tog vi oss an våra motståndare i en tillställning som skulle bli en mycket trevlig sådan - om man håller på BK Flagg.
Vi startar matchen på bästa sett då vi pulserar matchen precis så som vi vill. Första 15 minuterna skapar vi lägen för att leda med 3-0 - bästa chansen skapades från vänstersidan där Kalle slår ett fint inlägg till Andy som krigar sig fram och nickar, dock gör målvakten en sanslös räddning. Trots att vi kontrollerar matchen och skapar chanser står det 0-0 till minut 25, då vi får en straff efter ett fint anfallsspel. 1-0!
Vi pratade inför matchen om att ha tålamod i uppspelen, vilket vi hade under stora delar av matchen, men ju längre matchen led så fick vi ett bättre och bättre tålamod på motståndarens planhalva där dem fick springa mycket. Innan halvlekens slut gör vi även 2-0, där vi mycket välförtjänt får in bollen efter lite kalabalik i straffområdet. Första halvleken slut med ett varierat anfallsspel och ett mycket stabilt försvarsspel.

Den andra halvleken ser ut ungefär som den första - vi äger matchen och bedriver ett bra passningsspel. 3-0 kommer genom Andy som tar ner bollen efter hörna och mosar in bollen. Några minuter senare bryter sig Johan igenom och avslutar snyggt, 4-0!
Sammanfattar vi matchen så kan vi samtliga påstå att vi har något spännande på gång, vi hade kunnat vinna med betydligt större siffror utan att någon hade kunnat ha åsikter kring det. Dock all cred till våra motståndare som försöker spela fotboll hela tiden och på sikt säkert kommer att ha något bra på gång.

Vi är bara i början av en resa, men kvaliteten i truppen finns verkligen. Framtiden kommer att handla om att fila på detaljer i vårt spel för att tydliggöra vilka metoder vi ska använda när.

Dagens stora + går till.. BK Flagg! Bra av oss att vi mobiliserar en riktigt bra energi en kladdig novemberdag och där vi redan börjat jobba med principer som vi ska använda 2017. Stor eloge till samtliga!

Målskyttar: Andy Borg 2, Johan Nilsson & Christoffer Svensson.