TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

BK Flagg - MF Pelister 4-1 (1-1)
2017-06-04 09:24
Under lördagen mötte vi Pelister från Trelleborg i en match som skulle innehålla en hel del målchanser, främst för hemmalaget.

Vi startar första halvlek sådär.. Motståndarna har ett bra passningsspel samtidigt som vi blir lite baktunga i vårt försvarsspel på egen planhalva. Efter ca 10 minuter rättar vi till det och resterande delen av halvleken är vår. Vi gör 1-0 på nick från Andy efter en fin frispark från Johan. Innan halvtidspaus hade vi utan problem kunnat göra 3-4 mål till, men vi var inte tillräckligt skickliga framför mål.
Just innan paus får bortalaget en, till synes, rättvist dömd straff där dem kvitterar. Det stod 8-1 målchanser till oss i första halvlek.

Den andra halvleken börjar lite som den första, vi blir lite baktunga på egen planhalva. När vi, återigen, rett ut det så skapar vi mängder med chanser och vår notoriske målskytt, Fabian, lyckas helt välförtjänt göra tre mål i andra halvlek. Vi hade kunnat göra ett gäng till..!

Utöver flera goda prestationer så var det två saker som var lite extra glädjande under lördagen. Efter långt skadeuppehåll fick Calle G hoppa in i ca 15 minuter och hann med att assistera brorsan till ett mål. Samt att Tage Jönsson, 15 år, fick göra sin seniordebut. Tage har imponerat på träningarna och det skulle inte förvåna mig om vi får se honom fler gånger i vår matchtrupp denna säsongen.

Mitt i glädjeyran måste vi se nyktert på vår prestation. Det var många saker som var bra och en del bitar som vi fortsatt måste jobba hårt för att utveckla. Vi ska, sedvanligt, använda veckan till att bli bättre!

Målskyttar, BK Flagg: Fabian Gustafsson 3 & Andy Borg.