TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Returmöte mot Lunds BK på Klostergårdens ip
2020-03-24 09:18
Bara ett par avbytare under lång match. BK Flagg stod även denna gång upp och gjorde en stark insats. Foto: Daniel Nunez
Oron över virusspridning hänger tungt över oss. Att fotbollen får fortsätta skapar en välbehövlig känsla av normalitet. Vi fortsätter att träna ute och följer de rekommendationer som Skånes Fotbollförbund uppmanar till.
Även enstaka matcher (inte cuper, men allt annat utan publik) får vi spela.
I söndags, 22 mars, var det returmöte i det dubbelmöte som BK Flagg och Lunds BK kommit överens om.
Efter en vinter på snabbt grus kunde spelarna ändå snabbt ställa om till det betydligt långsammare, nästan frasiga, konstgräset.
BK Flaggs båda lag startade starkt och tog fasta grepp om sina matcher. Fokuserade och tända. Det ena laget (kortärmade) gick mycket starkt i första perioden och trodde nog att allt var klart. Lund tog chansen när Flagg slappnade av och den andra perioden vanns klart av "gult".
Istället för att börja hänga med huvudena tog spelarna i kortärmade Flagg sig samman och spelade till och med bättre än i första perioden. Nu vände matchen tillbaka till Flaggs favör. Kontrollerat och vaket gjorde spelarna jobbet och många mål seglade in i motståndarnas målbur.
"Långärmarna" hade kommandot från början till slut i sin match.
I den andra matchen hade lag lång ärm det tuffare, men stod upp bra. En jämn match fram till och med andra periodens slut. Efter det tröt orken. Lund hade starka anfallskrafter och när Flagg inte orkade följa med i försvarsspelet så tappade de röda på slutet.
I kortärmarnas andra match körde Flagg över sina motståndare, men slutade spela fotboll de sista minuterna vilket gjorde att Lund kunde putsa siffrorna något.
Sammantaget för båda tillfällena är att lilla Flagg har ett P8-lag som är jämstarkt med en av de mer framträdande ungdomsklubbarna i regionen. Roligt att spela jämna matcher.
Glada tillrop från Lunds BK gör att vi förhoppningsvis kan fortsätta att matcha lagen mot varandra.
Norra Malmö och södra Lund ligger så nära varandra, men det är sällan lagen möts innan spelarna är i tonåren. Vi ska vårda den här kontakten som kommer att vara värdefull.
Mycket bra kämpat BK Flagg!

Nyhetsarkiv
Bjärreds IF – 13 juni2021-06-13 23:20
Uppåkra IF – 23 maj2021-05-27 13:56
Oxie SK – 22 maj2021-05-27 13:52
Arlövs BI – 16 maj2021-05-27 13:47
FC Bellevue 3 oktober2020-10-04 22:20
 
Stöd BK Flagg via
Kansliets telefontider: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben