TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Galen lördag – nu tar vi påsklov
2022-04-09 19:57

Tre bortamatcher på olika orter vid ungefär samma tid.

Idag tänjde vi på laget allt vad som gick … och lite till. Och då brister det till slut.

Vi hade precis spelare till de tre matcherna – Sjöbo avspark kl 11, Höör avspark kl 12 och Vellinge avspark kl 13.

En kort stund innan samling till första matchen stod det klart att vi tappat ett par spelare och stod med sex spelare. Efter ett samtal med Sjöbo IF:s ledare för deras 2012 bestämde vi att försöka att hitta ett nytt speltillfälle.

Snabbt pratade vi igenom situationen med spelare och föräldrar. Flera av spelarna kunde ”byta match” men det blev en stark övervikt på matchen som skulle spelas mot Höör kl 12.

Till slut var det många spelare på just den matchen – fyra avbytare. I matchen mot Vellinge var det till slut en avbytare. Det ideala är två stycken tycker jag. Då hinner spelarna vila men inte bli uttråkade med den eviga följdfrågan: ”när får jag komma in igen”?

Lite rörigt blev det i Höör med så många avbytare, men det gick fantastiskt bra under de förutsättningar som var.

Två av spelarna är helt nya i kollektivet. Karl-Axel Unruh har varit med på en träning. Jonathan Mundaca Petersen har inte hunnit med en enda träning. Men nu har de båda spelat varsin match för BK Flagg.

Jonathan vaktade målet den här dagen och det kändes tryggt. Matchen var jämn, men med en viss övervikt för Flagg under större delen av matchen. Tråkigt nog avspeglades inte spelövertaget i målprotokollet. Lagen följdes dock åt tills det var mindre än tio minuter kvar av hela matchen. Då stod det 2–2 och Flagg bankade på med stor frenesi mot Höör-målet. Men ibland går det bara inte. Istället tippade allt över åt andra håll. Några minuter senare hade Höör fått in flera mål på kort tid. Det var ganska stukade Flaggare som gick in för att tacka Höörs IS för en god match.

Det är alltid lite ledsamt när det rinner iväg på slutet, men både coach och spelare hade all anledning att vara stolta över inställningen. Det hade faktiskt lika gärna kunnat gått åt vårt håll.

På Vanningens ip startade Flagg lite trevande och Vellinge IF inledde målskyttet. Men ganska snart vaknade Kirsebergslaget till och tog sig sedan igenom matchen på ett övertygande sätt. Även här var matchen jämnare än vad resultatet visade. Någon konstaterade att alla i laget hade fått göra mål – flera stycken hade också gjort två mål var, ett par hade gjort hat trick.

Nu tar vi påsklov och håller träningsledigt under den kommande veckan. Det blir inte heller träning nästa måndag som är annandag påsk – men då spelar vi match. Vi kommer att ha tre matcher även då, men på samma plats och bara två av dem går samma tid. Hur lugnt som helst.

Stefan Skogmark


Nyhetsarkiv
Bjärreds IF – 13 juni2021-06-13 23:20
Uppåkra IF – 23 maj2021-05-27 13:56
Oxie SK – 22 maj2021-05-27 13:52
Arlövs BI – 16 maj2021-05-27 13:47
FC Bellevue 3 oktober2020-10-04 22:20
 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben