TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

BK Flagg - Kulladals FF 2-3 (0-1)
2017-03-12 09:18
På ett soldränkt Kirsebergs IP mötte vi under lördagen kanske Skånes formstarkaste lag (div 1 och nedåt) - Kulladals FF.
Vi börjar matchen starkast och har en stolpträff redan efter 5 minuter, då Henke tagit sig förbi sin motståndare och brutit in i straffområdet. Tyvärr fick vi ingen utdelning! Utöver Henkes aktion skapar vi ett par halvchanser som hade kunnat generera i något.

Efter ca 20 min tappar vi pressen på motståndaren och gör man det mot Kulladals FF anno 2017 så tar det 2 sekunder innan bollen är bakom backlinjen, tyvärr 0-1 efter ett friläge.
Minuten senare får vi ett friläge genom Andy, men dessvärre ingen utdelning. Vi fortsätter rätt så starkt under halvleken och står upp bra, men tar inte vara på våra chanser. Samtidigt som det ser likadant ut för Kulladal.

Vi startar den andra halvleken starkt och skapar chanser, men trots detta står det ganska så snart 3-0 till motståndaren. Ser man till målchanser så är det en riktigt jämn match, men Kulladal är skickliga i boxen.
Jag är relativt nöjd med hur vi tacklar den här matchen, men är väldigt glad hur vi står upp som lag. För när det står 3-0 finns det två val; lägga sig ned och dö eller köra? Vi valde det senare och tog stryptag på matchen sista 25 minuterna där vi klart rättvist gör två mål och har bud på ett tredje. Känslan efter matchen är tudelad; surt att vi inte får med oss poäng när vi skapar förutsättningarna till det samtidigt som vi är rätt så nöjda med vår prestation.

Vi kan konstatera att vi har delar i vårt arbetssätt som redan nu är riktigt bra och vi har delar som vi måste jobba hårt för att utveckla. Under lördagen tog vi hur som helst 2 kliv framåt som grupp och lag! Som jag ser fram emot nästa helg!!

Vi tackar motståndaren för vårt klart tuffaste motstånd hittills och kan konstatera att om dem får hålla firma Ekblad/Rask/Swane friska under säsongen så kan dem komma högre upp i tabellen än vad många tror.

Mål, BK Flagg: Kevin Hörqvist & Gustav Brandt.