TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

MF Pelister - BK Flagg 2-6 (0-1)
2017-09-24 10:21
Seriens näst sista omgång spelades igår, lördag, på Ymorvallen mot ett Pelister som verkligen behövde vinna.

Vi startar matchen på ett bra sätt, framför allt när vi hade bollen. Ett kontrollerat och bra passningsspel med en bra variation av djupled och spelvändning. Detta resulterade i 8 farliga målchanser (vi borde gjort 3-4 mål i 1:a) i den första halvleken. Just innan halvtid pangade en av höstens stora poängspelare, Emil, in 1-0, klart välförtjänt.
Dock var vi inte tillräckligt skickliga i vårt återerövringsspel vilket skapade lite väl stort utrymme för motståndarna att kontra på oss. Pelister har några riktigt skickliga fotbollsspelare och dem ska man inte ge tid & utrymme. Detta rättade vi dock till i andra halvlek!

Starten på den andra halvleken får vi bra betalt för ett skickligt högt försvarsspel, där vi gör både 2 och 3-0 rätt så snabbt. Vi tar strypgrepp på matchen och har riktigt bra kontroll på grejerna under andra halvlek.
Till slut gör vi 3 mål till - och det kunde blivit betydligt mer.. Lite nonchalans hos oss, i kombination med bra aktioner hos motståndaren, så släpper vi även in 2 mål..

Jag brukar ofta vara ganska försiktig att höja enskilda spelare utåt, men när man har ett anfallsspar som nu har gjort 40 mål tillsammans och ett helt gäng assist så blir man både glad och stolt. Seriens klart bästa forwardspar!

Nu har vi en match och en träningsvecka kvar av denna säsongen. Det känns lite trist, då vi sista månaderna är ett mycket bättre fotbollslag än vi var i april.

Nu lägger vi all vår kraft på att göra en riktigt bra prestation på hemmaplan mot Åkarp nästa helg - en match i våra ögon som är väldigt viktig!

Vi passar även på att önska MF Pelister lycka till i deras kamp om överlevnad i serien!

Målskyttar, BK Flagg: Andy 3, Kevin, Fabbe & Emil.