TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

BK Flagg - Åkarps IF 4-3 (1-2)
2017-09-30 20:27
På ett soligt Dalhems IP skulle den sista omgången spelas, en omgång där det skulle avgöras vilket lag som skulle bli 6:a eller 7:a.

Motståndaren började klart bäst i kombination med att vi presterade ett riktigt dåligt försvarsspel. Vi kom inte in i press (lunkade in) och hade inga större ambitioner att återerövra bollen. Då blir det svårt att ha höjd på försvarsspelet!
Motståndaren kontrade flera gånger om på oss med bra kvalitet, vilket kunde resulterat i något mål till för bortalaget.

Efter ca 25 minuter sänker vi vårt försvarsspel och efter det kommer inte Åkarp till särskilt många farliga målchanser. Vår notoriske skyttekung, Fabbe, gör 1-2 från ingenstans och i halvtid får vi möjlighet att sortera ihop oss.

I halvtid förtydligade vi vår höjd på försvarsspelet och, något klyschigt, bestämde vi oss för att inte avsluta säsongen på ett så dåligt sätt. Några minuter in i den andra halvleken bryter Emil sig loss och skjuter ett distinkt skott där sedan vår andra skyttekung, Andy, smäller in 2-2. Skönt!

Efter 2-2 är det vi som har taktpinnen och 3-2 kommer en stund senare på straff. Dock hann jag knappt göra anteckningarna klara i blocket innan bortalaget smäller in en riktigt fin frispark, 3-3..

Men vi skulle, rättvist nog, få sista ordet! Vår kapten för dagen smäller in 4-3 och efter det försvarar vi oss på ett riktigt fint sätt. Vår 3e raka seger är ett faktum!
Oerhört starkt av hela laget att vända på denna matchen, 0-2 till 4-3. Vi visar en fantastisk moral och jag vill hylla hela laget! I den andra halvleken visar vi verkligen under många stunder vår kvalitet!

Då var denna säsongen slut och den kommer inte sammanfattas här och nu, men det man kan konstatera är att vi fått en fin utveckling på laget. Det ska verkligen bli riktigt, riktigt spännande att se hur denna truppen med lite nyförvärv står sig nästa år...!

Jag vill avslutningsvis passa på att tacka våra hårt ideellt arbetande krafter på Dalhems IP. Utan er kan vi inte genomföra vår matcharrangemang och ni gör det på ett fantastiskt sätt. Ni är guld värda!