BK Flagg´s Webb butik i samarbete med Action och Trend
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

P8 – födda 2013
P8, 2021

Vi tränar i Risebergaskolans gymnastiksal på lördagar kl 14–16.

 
De som tränar P8 är Kevin Markus och Mercedez Bello.
Gör en intresseanmälan så här:
 
Gå in via länken: 
 
Scrolla ned en liten bit och fyll i formuläret. Sedan kallar vi till träning som ni svarar på via mail eller ännu hellre via den app som man kan ladda ned som heter "sportadmin medlemsapp".
 
Välkomna till BK Flagg!
Referat: Heleneholm, lund, LB07 - BK Flagg
Flagg vann sina matcher
2022-01-03 15:33

Flagg vann över Heleneholm med 6-0 och dom andra 2 med 3-2

Referat: Helsingborg IF, Rosengård, Trelleborg  - Bollklubben Flagg
Vinster
2022-01-03 15:32

Flagg vann sina matcher, och alla 3 med 1-0

Tomtecupen 2021
2021-12-14 13:19

Tomtecupen 2021🎅

Våra superhjältar till barn briljerade och oj hur dom gjorde det. Första matchen spelades mot Heleneholm, tidigt tidigt på morgonen dök vi upp i sista minuterna innan matchstart men vi va redo för allt som skulle komma i vår väg. 6-0 stod det när matchen va slut och BK Flagg hade tagit sin första vinst för dagen. Andra matchen spelades mot Lunds FF,  där Lund bjöd upp till dans. BK Flagg hade ledningen störredel av matchen men Lund kämpade på och tryckte på. Tillslut med lite nervkittlande minuter så vinner vi med 3-2. Tredje matchen nalkas och det om serievinst mot LB07 som med vunnit båda sina matcher. Det blir en tuff match, ena laget gör mål, det andra kvitterar också vise verse. Med 3 sekunder kvar av matchen rullar Flagg in 3-2 och vinsten är ett faktum. 

 

4e matchen ställs vid mot Fc Trelleborg och killarna får slita, jobba för varandra och laget. Matchen står och väger när Flagg får en frispark. En inövad frispark variant där 2 spelare hoppar över bollen & den tredje klackar lite fint bak och pang säger det. Det vrålas från läktaren,  publiken applåderar och busvisslar i glädje. 1-0 slutar matchen till Flagg. 

 

Nästa match ställs mot Fc Rosengård som även dom vunnit alla sina matcher. Tillbaka tryckta men med stort självförtroende vinner vi dueller och skapar vårt för o visa att man inte ska räkna ut BK Flagg. Med 1 minut kvar trollas Rosengård bort och bollen spelas in underbart från sidan mot mitten där vi placerat vår anfallare som tackar och tar emot för det öppna målet och rullar in 1-0

 

Sista matchen mot Helsingborg IF och som vi själva ser och räknar det så är det finalen som återstår

 

(p8, räknar inte in mål eller poäng för åldersgrupperna efter SFF regler)

 

Vi spelar för vinst, för Malmö, för våra färger, för glädjen att plocka ett av dom " Större " lagen. Och så blir det, tät o jämnt. Hårt och svettigt. Men efter många chanser till båda lagen så är det Flagg som trycker in 1-0 och så slutar även denna match. 

15 gjorda mål och 4 insläppta 6 vinster o 0 förluster avslutar p8 sitt underbara fotbolls år/säsong ..

FC Bellevue motstånd i första träningsmatchen
2021-05-10 11:16
Med hjälp av två P7-spelare och fyra P9-spelare fick vi fulla lag. Om vi ska kunna spela seriematcher med två P8-lag måste fler svara på kallelserna. Foto: Daniel Nunez

2013-spelarna fick spela sin första träningsmatch borta på Mellanhedens ip mot FC Bellevue.

Men det var svårt att få ihop två lag. Vi har två lag anmälda till seriespel och om det ska fungera behöver ledarna kunna lita på att det finns ett intresse för två lag.

Som tur var fanns det många spelsugna P9:or som fyllde ut den här dagen. Det är okej när det är träningsmatch, men kommer inte att accepteras av de andra lagen när det blir seriematch.

Stort tack till Alfons, Rasmus, Moltas och Castor från P9 som hjälpte till den här dagen. Och självklart Jesaja och Aimar som egentligen tillhör P7 (men som får spela även seriemtacher för P8).

FC Bellevue är en mycket trevlig förening att möta. Den här gången hade det blivit lite strul, så de hade missförstått och trott att det var de som är födda 2012 som skulle spela.

Med tur och stort tillmötesgående från båda föreningarna kunde FC Bellevues P8:or ändå spela, trots att de redan hade spelat en annan match mot annat mostånd. Vårt andra lag fick spela mot ett P9-lag, men där hade Flagg 5 utespelare mot Bellevues 4. Genom att göra den lilla justeringen blev det till slut jämna matcher.

Flaggs spelare stod upp bra mot ett fint motstånd.

När vi summerar dagen konstaterar vi att det var glada fotbollskillar som åkte hem mycket nöjda med sin insats. Resultatet!? Ingen aning, men det kändes som att det var mycket jämnt i båda matcherna.

 
Stöd BK Flagg via
Kansliets telefontider: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben