TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

P11 – födda 2013
P11, 2023

Vi tränar på Dalhems IP på måndagar och onsdagar kl 17–18:30.

 
De som tränar P11 är Kevin Markus och Jonas Bondesson.
 
Gör en intresseanmälan så här:
 
Gå in via länken: 
 
Sedan kallar vi till träning som ni svarar på via mail eller ännu hellre via den app som man kan ladda ned som heter "sportadmin medlemsapp".
 
Välkomna till BK Flagg!
Mina fotbolls idoler
2023-09-25 10:39
Alla fick inte med a sig sina priser, men på några spelare syns det vad vi åstadkommit änsålänge

KB FLAGG 

(KIRSEBERG) FLAGG

Seriematch 6 & 7
2023-09-02 18:16

Seriematch 6 & 7

Idag påbörjade vi denna lördag mot ett duktigt och starkt Husie.

Förra säsongen förlorade vi borta mot dagens motståndare, och även denna match skulle bli svår o jämn. Vi började okej i inledningen, men sen trilla det in några bollar i vårt mål och spelarna va inte på topp denna dag. Det såg uppgivet och trött ut på planen bland Flaggs vinnare. 1a halvlek blåses av och vi ligger under och spelet sitter inte o bollen rullar inte vår väg riktigt och det syns på spelarnas attityd. Men även idag ska vi rycka upp oss, ta oss i kragen och görs jobbet på planen som vi är här för. Det blir bättre o vi börjar ta oss in i matchen och även denna match ska vändas och bli en vinst men som satt långt inne o långt ifrån säker. Många misstag som leder till en del av Husies mål, men som sagt ett starkt och duktigt Husie gjorde imte matchen enklare. Men att vi kan ha en dålig dag men ändå en vilja och kämparglöd räckte till för stt ta 3 nya poäng och lite revansch sen förra säsongen på motståndet. Kort o gott, vi visar upp en hög lägstanivå och en tro på laget gör så vi står obesegrade. Slut resultat 13-11

45 min kvar till nästa match, och den ska vi ställas mot Gif Nike. Hade vi vattenkrig förra helgen skulle vi inte va sämre denna, idt för riktig uppvärmning, köpte vi några pizzor och satte oss på lunch mellan jobben. ( Inte det mest optimala mellan matcher, men vi behövde andas lite för o komma in rätt i nästa match.

Efter första 10 min så har vi inte haft mycket bollinnehav och lite vilse på planen (Matkoma?) men till spelare och tränare lättnad så satt våra avslut i målet och vi drog ifrån och kunde andas och ge oss själva ett lugn. Emellanåt o fokuserat men en promenad seger till slut. Och efter spelat 5 matcher med den höga nivå så är det skönt att bli belönade för orken att kriga hårdare för spelet inte sitter.  Slutresultatet 11-4

24 gjorda mål 94 gjorda mål på 7 matcher

15 insläppta idag, med nåt självmål och några svaga ingripande som gav motståndarna några gratis mål, rent för många mål i baken men vi tar med oss 6 poäng även på en mindre lyckad dag spelmässigt och därav släpper vi att det gick lite för enkelt o göra mål på oss idag och tar nya tag mot 1 år äldre imorn. In Flagg p10 we trust 🔴💯🔵

3e & 4e seriematcherna spelade
2023-08-26 19:17

Imorse åkte vi för att möta Bjärred, och spelat från förra helgen skulle fortsätta. Det va en vänlig men spelmässigt perfekt genomförd match och 17-2 va ett faktum. Nya tränare som kom fram och tackade för uppvisningen och ifrågasatte hur vi kunde hs fått dom o spela på de sättet och samspelet med boll runt i laget och vinster av boll efter tappad boll.

 

Match 2. Redigt "Backa" derby

(Riktigt Derby om det va Kirsebergs IF 🙈🤙)

 

Då skulle vi ställas mot rivalerna, i våran 1a match mot 1 år äldre.

 

Jag manna på mina spelare att spela sin snabbaste fotboll och kriga sitt hårdaste för laget hur ont det än gör att möta ett äldre och kanske starkare lag änoss själva. Vi spelade ut och glänste. Vi blev belönade för vår mentalitet och underbara spel uppfattning.

 

Det har hörts mycket positiva saker från föräldrar och tränare även denna helg. Propaganda fotboll fick jag ett sms som löd. Och ja, vi visar upp vilja, hjärta, och spel på en ny nivå sen förra säsongen

 

Resultatet är blandade åsikter, men en ca vinst på 17-4 och vi är Kirsebergs vinnare av denna batalj 

Seriepremiär
2023-08-19 18:31
Gäller att hålla sig "kylig" på planen

Seriepremiär och vilken premiär.

(Jag är Liverpool fan men p10s krigar till spelare är nu mera mina idoler) 

 

I första matchen spelade vi mot Lunds FF, eller spelade och spelade.. Briljerade. Vi spelade en av dom bästa matcherna någonsin i deras långa fotbolls karriär.. Här spelades fotboll på högnivå, finlir helt enkelt. Och vuxna och motståndare stod chockade efter hur bra dom verkligen är och spelade. Med många vuxna, föräldrar, tränare, åskådare som kom fram och gratulera och sa sitt om hur bra laget spelade. 11-1 och 45 min till match 2 mot Uppåkra.

 

Ut med en kylväska med vatten, fylla lite vattenflaskor sen va de vattenkrig i 20 min.  

 

Det är varmt och vi är blöta och redo för nästa match (15 min till matchstart)

 

Vi går ut lite ofokuserade och nog med lite för mycket självförtroende från förra matchen. 

 

Pang 0-2 och vi gör ett målvakts byte.

Pang 0-4 och det är nu spelarna ska göra ännu en bedrift. 

 

Pang 6-4 och första halvlek blåses av. 

6-4? Underläge med 4 mål och en halvlek är 20 min? 

Där sprang dom små stjärnorna o kriga, tackla, vann dueller, gick in i dueller hårt. Alla krigade på varje meter av planen och som som blev belönade för sin mentalitet. 

2a halvlek, 6-6 efter 2 min spel. 

Krigandet fortsatt och när domaren blåser av står mina idoler som segrare med 11-6

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Flagg, 12/07 14:03 
BK Flagg, 09/04 16:50 
BK Flagg, 23/02 10:31 
BK Flagg, 19/01 08:56 
BK Flagg, 04/05 11:57 
BK Flagg, 23/04 12:50 
 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben