TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER

IFK Trelleborg - BK Flagg 1-1 (1-0)
2016-05-24 22:27
Då var det dags för ännu ett möte mot ett av topplagen och en av seriefavoriterna. Efter denna match har vi mött samtliga topp 5 lag (nuvarande tabell) i årets serie. Vi åkte till Trelleborg med en förhoppning att ge dom en rejäl match och förhoppningsvis snuva dom på segern. Vi bestämde innan match att inte fokusera på motståndarna utan försöka spela vårt eget spel. Vi kom till kvällens match utan avstängde Ralle, Carl som har problem med en vad och Johan som inte kunnat träna fullt ut sista veckan men som startade på bänken. Fredde är den som ersätter Carl, noterbart är att detta är första matchen Fredde gör från start på hela säsongen efter sina problem med ljumsken.

En första halvlek som inte gick som vi tänkt. Vår matchplan kom på skam, Trelleborg tilläts äga första halvlek utan att skapa några direkta chanser första 20-25, närmast var en konstspark som dock gick över. I matchminut 31 har Trelleborg ett skott i stolpens insida och ut. Vi var stressade och kände oss obekväma med boll och lyckades inte hålla bollen många pass inom laget. Dålig rörelse , reagerade istället för att agera, tog fel beslut och tappade i våra positioner speciellt när vi vi själva ägde boll. Trelleborg tar ledningen efter en bra slagen hörna i den 40 min.

I halvlek pratar vi mycket om att visa mod, en tro på det vi gör och fortsatt förtroende för matchplanen. Vi startar andra halvlek med ett bättre GO och tar större plats på planen. Första halvan av halvleken är en jämn tillställning och när Trelleborg väl kommer till anfall och skapar chanser är Johan i målet där och räddar oss. Trelleborg får en man utvisad i den 66 min och samtidigt gör vi vårt första byte, Johan in och det blev en rejäl energikick. Med en man mer och att Johan visade vägen med maxlöpningar, spelbarhet och jävlar anamma fick han spelarna med sig. Nu ändrar sig matchbilden totalt. Vi bestämmer även att gå ner på en trebackslinje. Einarsson ut och Emil in i anfallet. Nu äger vi kampen och kvitterar genom Kurre, ett skott efter en tilltrasslat situation i straffområdet. Nu går vi för tre poäng, vi fortsätter med trebackslinjen, vi är inte nöjda utan vill verkligen gå för seger. I min 80 tvingas Martin lämna planen efter kramp, Sasa ersätter och blir vår spelfördelare och sätter ofta vår högerkant i spel. Många inläggslägen som tyvärr inte resulterar. Samtidigt öppnar vi oss för kontringar. Trelleborg har i slutet ett rungande skott i ribban och ett friläge som avslutas i burgaveln