TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

BK Flagg
-
FC Trelleborg
2-0 (1-0)

1-0 Fredrik Westerlund
Ass Jens Lindbladh

2-0 Johan "Jonny" Nilsson
Straff

En genomkörare...
Varken mer eller mindre. Efter en tung start på hösten med många och intensiva pass under veckan genomfördes ikväll en helt OK träningsmatch mot FC Trelleborg (div4). Vi körde på med det manskap som var 100%iga och chansade inte, hela uttagen matchtrupp gavs möjlighet att bevisa hur dagsformen ligger. Som sig bör efter ett uppehåll så var spelet böljande från bägge håll och även om vi var spelförande så hittade vi inte rytmen och de tekniska prestationerna som kravbilden ställer. Dock så vinner vi matchen komfortabelt med MERSMAK då siffrorna kunde blivit betydligt mer, men med en 0:a i bakre kolumnen och två baljor framåt så genereras #3punti vilket allt handlar om i slutändan. Axberg & Möller gör säsongsdebut, Lövet som är hemma från England kom/sågs/gick isönder och som Lucas sa -"Danne. Vi i de bakre leden hade koll". Gott så! Vi avslutar veckan med ett 75min spinningpass söndag morgon, glöm inte LE :). Nu intensifieras allt, kommande vecka är på RIKTIGT och då gäller det att samtliga släppt semesterlunket!! Tack FCT och lycka till framöver. 
Forza Flagg

Tack som FAN publiken, kul med mycket support!

Muncken/Axberg
Carl.G/Fredde - Tobbe - Lucas(c) -  Dejan
Jens/Lövet - Möller - Torres - Galal/Kurre
Jonny - West/Borg
 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben