TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Förlust efter straffar
BK Olympic
-
BK Flagg
2-2 (1-0) 
6-5 e.straffar

Målskyttar; Mike Torres & Andy Borg
Straffar i mål; Rasmus Nilsson, Korush Lashkari & Andy Borg
Bommade; Johan Nilsson & Mike Torres
En straffräddning; Thomas Munck af Rosenschöld

Prestation och resultat i obalans
Efter en tid fylld av ovisshet om truppstatus så tog Flaggfamiljen idag ett stort steg i rätt riktning. En kommande etablerad stark seriekonkurrent i BK Olympic blev en bra värdemätare. En katastrofal start dock när vi i min3 hamnar på mellis efter kommunikationsbrist och för mycket bolltittande, 1-0 till Olympic. Spelet böljar fram och tillbaka och även om det dröjer innan vi hittar rytmen så står vi upp på ett bra sätt. Bra individuella och kollektiva insatser i en hyfsat bra och underhållande match. Andra halvlek startar vi övertygande men tyvärr så är det trots det motståndarna som sätter 2-0 efter bristfällig (minst sagt) inräkning/markering. Men vi trummar på och efter fantastiska kombinationer och ett litet spelövertag så knorrar Torres in en frispark, 2-1. Vi var inte nöjda utan visar härlig moral och kämparglöd vilket genererar en kvittering 2-2 av inbytte Andy B. Härlig boost och vi gick för vinst i slutet då spelet öpnade upp sig kraftigt. Det ville sig inte med straffläggning som följd. Då ger Muncken oss ett ypperligt läge med räddning innan vi sjabblar till det, jaja lotteriet gick till BK Olympics favör. Trots resultatet så finns det väldigt många ljuspunkter i matchen, en hel del spelsekvenser och kombinationer som visar vägen tillsammans med rätt karaktär och vinnarinstinkt. Nu gäller det att konservera insatsen och utveckla spelet vidare med en stor portion kontinuitet. 
Forza Flagg

Muncken
Carl.G - Enarsson - Tobbe - Galal
Jens - Ralle(k) - Torres - Kurre
Jonny - Hoffen

Ers: Axberg, Fredde, Sasa, Borg & Emil


 
Stöd BK Flagg via
Kansliets telefontider: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben