TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

BK Flagg
-
Tomelilla IF
1-2 (1-0)

Målskytt; Andy Borg
Ass; Korush Lashkari

Alibi från början till slut
Precis när vi trodde att vi rest oss på tio, efter senaste tidens prestationer, så levererar vi en i särklass högst medioker insats i vår hemmaborg. Två steg fram och nu typ fem steg tillbaka, vet fan inte om man ska skratta eller gråta. Tomelilla kommer till Dalhem med en till synes jobbig position, väldigt utsatt och i poängbehov. Och tydligen är det roligare att spela i en sådan prekär uppförsbacke för de slog oss i allt idag. Teknik, engagemang, effektivitet, löpvillighet och kommunikation- ALLT var till deras fördel. Trots ledning i halvlek så såg vi nog inte ett enda leende bland spelarna under någon gång i matchen. Tryggt, ängsligt och fullt med misstag lämnar vi över taktpinnen till motståndarna och agerar håglöst över hela banan. Det var mycket snack inför matchen (och även efter konstigt nog!?!?) men när det gäller så klarar vi inte att göra handling av våra verbala intentioner. Vi har pratat om rannsakan förr men vår aktion idag, helt utan stolthet, kräver så mycket mer. Att springa i ca 9 månader i nöd och lust för att, när säcken ska knytas ihop, göra avkall på allt vi står för är en problematik och ekvation som kan knäcka en häst. Hur tänkte vi här? Från riktigt bra prestationer på senare tiden till önskan om ett riktigt bra resultat idag blev helt plötsligt ett jättekliv. Visst, tycker man inte det är rolig så blir det svårt att leverera också, med eller utan kravbild. I de mest banala momenten i matchen så underpresterar vi utan dess like. Dagens tillställning går inte att släta över, det är ta mig fan allt annat än värdighet, det är anonymitet och alibi från början till slut. Märkligt? Absolut, men hösten fortsätter sätta krokben för oss ibland självförvållat och ibland inte. Veckopassen vittnar om något annat men det är inte tillräckligt om vi inte kan omsätta insatserna till prestationer och resultat. Jag vet att vi/ni kan så mycket bättre än vad vi/ni visade idag men jag vet samtidigt också att vi inte kan hänvisa till annat än vår senaste insats och den var allt annat än tillfredsställande. Frustration, yes som fan. Ambitionen måste vara att avsluta snyggt, men då gäller det att vaska fram en stor dos ödmjukhet samt ett gäng vinnarskallar som verkligen brinner för det. Vi får inte ge avkall på något och det bör vi fan mäkta med, någon jävla form av upprättelse måste vi kriga för. 
Forza Flagg

Axberg
Fredde - Tobbe - Victor - Dejan
Eli - Ralle - Möller - Kurre
Borg - Hoffen

Ers: Lucas, Galal, Jonny, West, Kalle.L och Carl. G
 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben