TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

BW90
-
BK Flagg
3-0 (1-0)

Där rök Europadrömmen
Resultatet speglar inte riktigt matchbilden men det är klart, det går ut på att göra mål. En riktigt bra prestation i 90+ i ett BK Flagg som roterade lite med speltiden för en del. Första halvlek är tokjämn men vi tappar idividuellt boll i ett prekärt läge och det straffas direkt av ett lag i en division över oss. Lyftning i djupled och ett kliniskt avslut blev 1-0. Vi har exakt lika läge men gör ett annorlunda avslut, där är skillnaden. Vi har några riktigt bra spelkombinationer som leder till målchanser men sista lilla momentet värderas fel eller blir för omständigt. Definitivt en klart godkänd första halvlek och vi kände att vi hade mycket att säga till om. Vi startar andra halvlek riktigt bra och trycker ner motståndarna totalt under en längre period. Där infinner sig också en matchavgörande situation som inte bedöms till vår fördel och där går mycket funderingar, frustration och nästintill skrattretande tankar genom allas huvud. Motgången till trots så krigar vi vidare men återigen så slarvar vi med ett individuellt misstag i uppbyggnadsfasen och det ringer direkt där bak, 2-0. Här tappar vi intresset för matchen och energin dör sakteliga, när vi väntar på slutsignalen så kommer då tredje jävla individuella misstaget som sätter punkt för tillställningen, 3-0. Aldrig roligt att förlora men vi tar absolut med oss prestationen från kvällens match som ger mersmak. Att kampera på två olika fronter, serie och DM, är inget vi mäktar med för tillfället så resultatet var underordnat och vi fick ett riktigt bra förberedande pass i benen inför helgens hemmamatch. Nu har vi värderat fel vad vi ska defensivt, arbetat ihop lite marginal offensivt hoppas jag och sist vi förlorade en fotbollsmatch var 7 mars(!!!) mot Prespa (tolv matcher sedan) så detta kan vara nyttigt sägs det ;). Tack för idag boys, gott jobb!!
Forza Flagg
Muncken
Fredde - Sasa - Lucas - Galal
Kall..L - Ralle(c) - Torres - Kurre
Jonny - Hoffen

Ers: Vedat, Emil & Jens (alla speltid) Dragan
 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben