TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

BK Flagg
-
GIF Nike
2-0 (2-0)

1-0 Korush Lashkari 
Ass Jonny/Dejan

2-0 Johan "Jonny" Nilsson

#3punti
Munckens patenterade uttryck, tre punti, rullade som en ljuvlig melodi på tungspetsen när vi bjöd på skönsång efter matchen. Flaggfamiljen visar engagemang, attityd och ett driv som gör oss övermäktiga motståndarna. Vi hyllar kollektivet och flexibiliteten. Ett sent återbud av Sasa pga sjukdom bäddade för en matchotränad Lucas (månader vid sidan) och så som killarna ställer upp för varandra så blir förändringarna givna succéer. Vi river av en genuin defensiv trots att vi behöver röra om i de bakre leden och vilken styrka och trygghet NI utstrålar. Vi kände att vi ville ha en extra utväxling av Kurre och Jonny som behöver glänsa lite individuellt och inte bara köra det kollektiva racet och som dem levererade. Kurre stänker in en boll i nättaket till 1-0 och två minuter senare så bryter Jonny boll från en nonchalant mittback och har lekstuga fram till avslut 2-0, weltklasse. Första halvlek handlar annars om stort övertag från Flagg förutom de inledande minuterna då lagen känner lite på varandra. Resterande tid, inget snack!! Viktigt att inte ta ut något i förskott, 45 jävla minuter återstår och vi bestämmer att fortsätta likt första halvlek. Tyvärrr så funkar inte riktigt signalerna mellan kropp och knopp och vi börjar bli omständliga. Fokus är inte riktigt där och Nike får mer att säga till om. Vi använder, antagligen omedvetet, betydligt fler bolltouch än nödvändigt vilket gör att vårt signum försvinner och vi får gå in i ställningskrig. Lätt att falla in i denna falskhet efter första halvleks klasskillnad men det märktes att Nike ville göra ett tappert försök och tyvärr bjöd vi in dem lite. Inga målchanser men dock lite kontringar som kunde straffat oss. Sista 15-20 återtar vi kommandot igen till fullo och spelar av matchen. Precis som i de senaste matcherna så finns det betydligt mer att hämta i avslutningslägena som med rätt skärpa kunde genererat ett betydligt mer tillfredsställande resultat, men vi ska inte skrika efter för mycket. Återigen STORA NOLLAN och #3punti på det gör att vårt veckobokslut applåderas, imponerande! Ett stort tack till samtliga som förgyllde inramningen idag och ett extra stort tack till vår lagledare Lasse som kliver av resan nu men som kommer att stötta oss på håll utan en massa "måsten" vilket vi respekterar fullt ut. Tack Lasse och du vet var vi finns om abstinensen blir för tuff!

Forza Flagg
Tack som FAN killar!!

Muncken
Fredde - Choffe - Lucas - Dejan
West - Ralle(c) - Torres - Kurre
Hoffen - Jonny

Ers: Dragan, Sasa, Vedat, Borg, Kalle.L, Galal & Emil.


 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben