TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

FC Trelleborg

-

BK Flagg

2-2 (1-1)

 

Målskytt; Fredrik Westerlund 2

 

Parodiföreställning

Tyvärr så är alla förutsättningar emot oss för tillfället, yttre som inre. Vi saknar helt och hållet kontinuitet, får laborera på tok för mycket och uppoffringarna som krävs på denna nivån finns inte i gruppen. Vi kommer längre och längre ifrån rätt nivå i förberedelsefasen och hur premiär11an ser ut kan ingen jävel sia om, oroväckande. Till dagens match var det så pass att Jens fick spela högerback 90 min (watch out övriga på den positionen), Torres mittback stora delar av matchen och provspelande Mr X som måste ha trott att han kommit till en cirkus fick spela med ett lag som helt saknade ersättare när Dejan gick isönder i början av matchen. Tobbe ställde upp och körde från ett jobb så att han anslöt till andra halvlek vilket var en jävla tur. Westerlund forstätter vara hundraprocentig och det är skönt att något fungerar men åt andra hållet, hur vi släpper in mål är, är rena high chaparall och värre disorienterade spelare i eget straffområde får man leta efter. Det finns få ljusglimtar för tillfället och hade vi inte varit en så pass tight grupp som vi är med vetskapen om kvaliteten spelarna besitter så hade vi varit tvugna att slå på stora trumman. Vi får väl sansa oss lite men att säga att det känns bra är att ta i, även om jag är helt övertygad om att vi har nästan hela truppen tillgänglig(!?) helt plötsligt när det vankas premiär.... Men det är i motvind som draken lyfter, bara att bita ihop och kriga vidare!

 

Oskar

Jens - Enarsson - Dejan - Galal

Eliasson - Torres(K) - Mr X - Kurre

Jonny - West

 

Ers: Emil & Dragan (Tobbe anslöt till andra).

 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben