TRÄNINGSKLÄDER..HANDLA I WEBBSHOPEN!..FRITIDSKÄDER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Åkarps IF
-
BK Flagg
2-4 (2-0)

Målskyttar;
Johan Nilsson ass Kalle Löfgren
Rasmus Nilsson ass Mike Torres
Johan Nilsson ass Rasmus Nilsson
Johan Nilsson ass Sasa Kovacevic

Hat Trick Hero Jonny gjorde kaos i Åkarp
Påskafton i Åkarp med ca 13 olika väderprognoser under första 45 men med ett Flagg på ordentligt spelhumör. Medföljande bänk och supportrar (se bild) sken verkligen i kapp av spelet ;). BK Flaggdominerade kraftigt matchbilden och motståndarna dök endast upp i sporadiska anfall, mest pga slarv från vår sida i uppspelsfasen. Vi hade bra kombinationsspel med variation, rätt fokus och kvalitet. Tyvärr var vi på tok för dåliga i de bägge boxarna vilket gjorde att Åkarps IF gick till halvtidsvila med ledning 2-0(!?), iofs med mycket hjälp av domarna efter en straffsituation vid första målet men det är ingen ursäkt till resultatet. Prestationen stundtals bländande, resultatet horribelt! Inte lönt att lägga fokus på något vi inte kan påverka men hade det varit tävlingsmatch så hade straffsituationen, där Axberg gör en kanonbrytning/utrusning, definitivt kunnat påverka slutresultatet. Vi skakade av oss (alla utom Axberg som kokade och gör nog fortfarande) första halvlek under vilan, var nöjda med mycket men var överens om att effektiviteten behövde ökas med typ 100%. Sagt och gjort, inbytte Jonny (kingen på bild ovan) visade vägen och slog Coach på fingrarna för bänkplatsen, boom boom boom och 45 min senare Hat Trick Hero. Det var inga slumpmål heller, fotbollsgodis på hög nivå på alla målen där Ralle också noterades med en känslig yttersida i bortre. Om första halvlek var godkänd rent prestationsmässigt så var andra halvlek klass med total dominans. Vi låg rätt, hade bra kommunikation, grym attityd och ett brinnande engagemang. Vi pulveriserades Åkap fullständigt och vinner andra halvlek med 4-0. Sympatiske tränaren Uffe i Åkarp bekräftade vår insats med beröm och orden -"Ni skulle ha lett redan i halvlek". En bra dag på jobbet men redan på annandagen är det dags för match igen när seriekollegan Nike kommer till Kirsebergs IP(!?!?!?). Malmö Fritid fortsätter briljera med att ha planer stängda (när man läser tidning och sociala medier är det rätt många kamper som spelats på naturgräs i helgen, men i Malmö gör vi annorlunda), vi lär väl spela hela våren på konstgräs... 
Forza Flagg

Axberg
Fredde - Sasa - Tobbe - Dejan
Kalle.L - Torres - Ralle(k) - Emil
Hoffen - Borg

Ers: Jonny, Jens, Galal, Hasib
 
Stöd BK Flagg via
KANSLIET¨S TELEFONTIDER: Mån, Onsd 9-11, Tis, Tors 9-13
Använder du Chrome som webbläsare? Aktivera vårt tillägg Handla Smart. Tillägget håller reda på alla butiker och ser till att du inte glömmer att gå via Sponsorhuset!
Flagg på webben